dinsdag 4 augustus 2015

Gepensioneerde tuinman gezocht

Deurne kan onderhouden (gras, snoeien) vanaf maart. Ik zoek voor het onderhoud van de tuin van mijn vader een gepensioneerde tuinman die het leuk vindt om wat werkzaamheden te verrichten en het tevens een sociaal tintje te geven. Werkzaamheden betreffen o. Gelet op het pensioentje van mijn vader . Vind hier het grootste aanbod van tuinmannen in Nederland.


Voor elke tuinklus is er wel een tuinman.

Bent u op zoek naar de perfecte tuinhulp? Snel en eenvoudig hulp vinden! Dan is het tijd voor het inhuren van een tuinman. Omdat niet iedere tuin gelijk is en iedereen andere wensen heeft qua beplanting is het belangrijk om een gesprek . Heeft u een prachtige tuin en bent u op zoek naar iemand die uw tuin netjes bij wil houden? Of is uw tuin op dit moment wat minder mooi en kunt u wel wat tuinhulp gebruiken?


In beide gevallen biedt TuinKlushulp uitkomst ! Ik zoek een tuinman om mijn buxus, haag, taxus, struiken en leilinden te snoeien.

Tuinman gezocht voor de aanleg of onderhoud van jouw tuin. WIJ ZOEKEN EEN TUINMAN - BIJV JONG GEPENSIONEERDE - OM ONZE TUIN TE ONDERHOUDEN. Gezocht naar een tuinman ? Die heeft u nu gevonden! Wanneer u zoek naar een tuinman bent u bij StudentenKarwei goed.


Wie heeft geen tuin en werkt graag buiten? Heb je zelf geen tuin leef je op een appartement, ben je een gepensioneerde tuinman o… N. Liefst iemand met ervaring en die zelfstandig kan we… N. Wij zoeken een tuinman , liefst gepensioneerd , met ervaring voor de omgeving oud-Turnhout. Oude dame zoekt hulp voor het onderhoud van haar tuin.


Bij voorkeur bijberoep of gepensioneerde. Gelukkig zijn er tuinmannen genoeg die met veel plezier uw tuin een flinke opfrisbeurt geven. Tuinonderhoud gezocht in Lier.


Ben gepensioneerd , Nog heel actief Heb veel vrije tijd en wil me nuttig maken met klussen die ik graag doe. Kan hard en zelfstandig werken. Graag en goed werken gaat heel . Zoals de titel van dit kopje al aangeeft wordt er tegenwoordig ook veel naar een goedkope tuinman gezocht.

Dat geldt ook voor de stijging in gepensioneerde tuinmannen. Zowel de hobbyisten als de gepensioneerden tuinmannen en tuinvrouwen bieden hun diensten op een goedkope manier aan. Vaak wordt er naar een gepensioneerde tuinman gezocht.


Gepensioneerde tuinmannen lijken in trek te zijn. Vooral omdat ze vaak niet zo veel voor hun diensten vragen. Of kom direct in contact met meerdere tuinmannen via één e-mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.