woensdag 27 juli 2016

Aqua mundo kempervennen korting

Er is een meter lange glijbaan, een heuse wildwaterbaan en een. Tijd resterend: Uitverkocht! Met de Kempervennen Voordeelpas geniet u van veel aantrekkelijke kortingen om uw dagje uit nog leuker te maken. Prijs: Volwassenen € 1p.


Kijk voor de voorwaarden op Social Deal. Niet geldig icm andere acties, kortingen of arrangementen.

Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Kun je nagaan wat het kost zonder die korting , echt belachelijk veel geld dus! Zwembad op zich prima hoor, peuterbadje werd . Op de wildwaterbaan wacht de kolkende stroming op snelheidsliefhebbers. Zoek je liever de rust op? Snorkel dan tussen bontgekleurde exotische vissen in het leerrijke Leven in Zee-bad.


Aqua Mundo in De Kempervennen. Of maak kennis met de duiksport: Discover Scuba, inclusief een ritje op de onderwaterscooter. Dat betekent een korting tot maar liefst per persoon.

Bij inlevering van deze ingevulde coupon kun je met maximaal. In een subtropisch zwemparadijs is het genieten voor groot en klein. Met je Voordeelpas ontvang je regelmatig hoge, exclusieve kortingen tijdens en buiten de vakantieperiodes. Center Parcs is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen.


Koop dan nu de Kempervennen Voordeelpas! De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van aankoop. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. Bij het Vroege-Vogel-Zwemmen kunt u vóór openingstijd in alle rust zwemmen in ons subtropisch zwemparadijs. Market Dome Lekker eten en drinken hoort bij een heerlijke vakantie.


Op de eerste plek stond Het Heijderbos (met een als cijfer). Andere zwembaden die in de top vijf waren De Eemhof, De Huttenheugte en De Kempervennen. Jullie krijgen €20- korting op een midweek of weekend! Gezien uw werkgever deelneemt aan het medewerkersvoordeel van. Je kunt ook met korting gaan zwemmen en dineren met een dagarrangement.


Met en zwem en diner combiticket bespaar je maar liefst €1op kaartjes voor . Ik denk dat het niet mogelijk is om met korting binnen te komen, dus ik denk dat je gewoon de 1moet . Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Planifica tus viajes a Westerhoven (Brabante Septentrional) para vacaciones en Países Bajos.

Viaja fácil y rápido - Zoover!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.