vrijdag 13 januari 2017

Boomverzorging opleiding

Deze tweejarige opleiding bereidt de boomverzorger in spé voor op het examen van European Tree Worker. Meer en meer wordt hiervoor dan ook een beroep gedaan op een professionele boomverzorger. Om als professional veilig en met respect voor de boom aan de slag te gaan is een goede opleiding onontbeerlijk.


Het opleidingstraject Tree Worker is volledig afgestemd op het behalen van het certificaat van European Tree . Boomverzorging is een vak apart.

Met de European Treeworker (ETW) als Europese standaard. Vreemd genoeg kende de branche voor dit vak jarenlang geen erkende opleiding. De inhouden van het programma bereiden je voor op het behalen van het certificaat ETW. Spring naar Opleiding - In Nederland bestaan er twee mogelijkheden om een opleiding tot boomverzorger te volgen: Een tweejarig bbl-traject of een modulaire ETW- opleiding waarin alleen de noodzakelijk te volgen modules worden gevolgd.


Vakkennis die in de opleiding boomverzorging wordt meegegeven omvat . Als boomverzorger weet u dat geen twee bomen gelijk zijn. Dat maakt de verzorging ervan tot maatwerk.

Er komt heel wat bij kijken om ons natuurlijk kapitaal gezond en veilig te houden. Dat weten uw opdrachtgevers ook. Daarom vragen ze steeds meer om gecertificeerde allround. Deze tweedaagse cursus BHV voor boomverzorgers (BHVb) van IPC Groene Ruimte maakt van boomverzorgers bedreven bedrijfshulpverleners. Echter, voor u als professioneel boomverzorger is het veel meer!


Deze cursusdag wordt dan ook als onderdeel van de opleiding tot European Tree Technician gegeven. Doorlopende instroom mogelijk. De European Tree Worker (ETW-er) is de allround vakbekwaam boomverzorger. Als ETW-er kunt u in Nederland en andere Europese landen ingezet worden voor praktische functies zoals snoeien, (ver)planten, controleren en vellen van bomen.


De opleiding van IPC betreft een traject dat . Deelnemers aan de cursus Uitvoeren boomverzorging worden opgeleid tot het niveau van Treeworker. In deze 2-jarige ondernemersopleiding boomverzorger wordt aandacht besteed aan het verzorgen van bomen, beginnend met werk- en klimtechnieken over de juiste keuze van de boomsoorten, de aanplanting tot het vellen van dode of hinderende bomen. Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf ook vindbaar is via dit beroep. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn bedrijfje in de boomverzorging opgestart.


Wil je boomverzorger worden? Aanvankelijk met het idee in mijn vrije tijd een centje bij te verdienen.

En tegelijk in een aan mijn opleiding verwante sector bezig te zijn. Na het behalen van mijn diploma ben ik fulltime voor mezelf gaan werken. Cursus boomverzorger bij het PCLT. Het aantal cursisten wordt beperkt in functie van een optimale. ETW OPLEIDING IN DRIE MAANDEN!


Eén van de grootste troeven van BSBB is onze cursus ETW in maanden. In dit intensieve traject van drie maanden leer je van nul af aan hoe met bomen om te gaan, te behandelen, te herkennen en te beheren als een professionele boomverzorger. Het traject behelst elk facet van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.