vrijdag 13 januari 2017

Zwembad hoge devel

Sportcomplex De Hoge Devel (zwembaden en squashbanen) Welkom op de website van Sportcomplex De Hoge Devel , gelegen in het groene Develpark in Zwijndrecht ligt het zwembad. In het zwembad verzorgen wij diverse zwemlessen en groepslessen. Het sportcomplex beschikt verder, naast de diverse binnen- en. Naaktzwemmen De Hoge Devel : Via de vereniging Goed Af kun je zondagavond naaktzwemmen in zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht. Iedere zondag van 16:tot 18.


Zie voor actuele openingsdata de agenda.

Uw sportieve adres voor zwemlessen, recreatief zwemmen, squashen en vergaderen. Het zwembad is noodlijdend en kampt onder meer met een negatief eigen vermogen van 100. Daar blijft het niet bij: burgemeester en wethouders verwachten dat ze komend jaar al een halve ton meer moeten bijdragen dan verwacht. Dat bedrag loopt daarna alleen maar op, tot meer dan een ton . Een Guided tour door De Hoge Devel in Zwijndrecht. Deze veelzijdige Sportfondsen-accommodatie.


Gesprek met de wethouder Jolanda de Witte. SP Zwijndrecht heeft de handtekeningen als eerste kunnen overhandigen voorafgaand aan het gesprek.

Zwembad De Hoge Devel aan. De handtekeningen zijn bedoeld om te laten zien dat de inwoners van . ZWIJNDRECHT - Het zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht blijft minimaal jaar open. Dit besloot een meerderheid van de raad tijdens de gemeenteraadsvergadering op februari. De onderzoeken geven voldoende aanleiding om aan de slag te gaan met verbeteringen. Er zijn mogelijkheden om.


Bekijk de activiteiten op deze locatie. Adres: Parklaan Zwijndrecht. GebruikersnaaWachtwoord. Woensdag januari organiseren we weer het jaarlijkse Nieuwjaars Sportfeest . Sportfondsenbad De Hoge Devel biedt uitgebreide mogelijkheden voor een heerlijk dagje weg. Ga recreatief zwemmen of ontspan onder de zonnebank.


Voor de sportievelingen is er een aquafitnessprogramma. Houd je conditie op peil in lekker warm . Woonplaats: Zwijndrecht. Waar kan ik stofzuigerzakken voor een Kero Piraya onderwaterstofzuiger verkrijgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.