woensdag 26 april 2017

Theater de tuin leusden

Schuilt er in jou een zanger, cabaretier, acteur, danser o. Hij heeft net gegeten en een wandeling is goed voor zijn spijsvertering. Van iedereen die hij tegenkomt wil hij weten of hij wel de sterkste is van de hele wereld. Kaarten zijn alleen te bestellen via onze website en dus niet via een overboeking op dit bankrekeningnummer.


Bestemd voor iedereen die er van droomt voor publiek op te treden in een echt theater ! Zo kun je hier terecht voor muziek, theater , cabaret, kunst en film.

Soms vergeten de spots welk adres ze hebben in de DMX tabel. Dat is eenvoudig op te lossen door hem weer even van het juiste . Website: detuininleusden. Theater , film of iets anders? Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk. Aan de hand van muzikale voorbeelden, gespeeld door saxofonist Henk van Twillert en pianist Tjako van Schie, wordt het publiek voorgesteld aan Bach, zoals men hem misschien nog niet kent.


Leusden 11:koffieconcert. Feiten, anekdotes, composities en allerlei al of niet op waarheid .

Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Taking Root: Dit boeiende verhaal toont aan, dat een plaatselijke actie kan uitgroeien tot een landelijke, invloedrijke beweging. Voorstellingen in dit theater.


Hieronder meer informatie over de inhoud van het programma). Dat kan in de vorm van gel maar ook in natura. Dezelfde liedjes, maar dan zoals je ze nog nooit gehoord hebt. Om je dromen waar te maken, moet je wel eerst Wakker worden!


De Kozakkentuin doet op aangrijpende wijze verslag van de vriendschap tussen de jonge officier van justitie Alexander von Wrangel en de verbannen schrijver . Wat een eer om daar de openingsvoorstelling te mogen spelen. Maandag november is de slotavond van het lustrumproject ZincafĂ©. De bijeenkomst begint om 20. Hartelijk dank voor het invullen van deze vragenlijst. Uw input is voor ons belangrijk om ons programma aanbod nog beter te maken en ons theater verder te professionaliseren.


We hopen u nog regelmatig in ons theater te mogen begroeten! Met vriendelijke groet,. We hebben er met heel veel plezier gestaan en de reacties waren overweldigend.


Oa een reactie van Lia: Jongens!

Jullie zijn wereldklasse! Ze tovert echter een feestbeestje. Een beestje dat cadeautjes. Zij geven die middag een concertlezing naar aanleiding van het boek “De Kozakkentuin ”. LEUSDEN - Onder grote belangstelling is zaterdag in Het Hoekhuis de naam bekendgemaakt van het nieuwe theater: De Tuin.


Het theatertje in wat nu nog foyerruimte is, krijgt tachtig zitplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.