maandag 29 januari 2018

Betonnen systeemvloer

Advertentie: systeemvloer. Een systeemvloer is een (meestal betonnen ) vloer die volgens een bepaald systeem gelegd wordt, d. De stijve delen van de vloer zorgen voor de noodzakelijke wapening. Wat geeft de doorslag bij het toepassen van een bepaald type systeemvloer?


Als er voor een project meerdere alternatieven mogelijk zijn, dan geven de beschikbare afmetingen vaak niet de doorslag. De keuze van een betonnen systeemvloer : een zwaar onderwerp.

Specialist op het gebied van betonproducten en systeemvloeren. Havebo verplaatst zich in uw behoeften, om u optimaal te adviseren en te ondersteunen. We denken mee met de veranderingen in de markt, zoals de aangescherpte eisen in de renovatiebranche. Met ons eigen tekenbureau spelen we daar . Prefab vloeren zijn betonnen vloeren die fabrieksmatig worden vervaardig kortweg systeemvloeren genoemd.


Sommige typen systeemvloeren worden als . Geelen Beton produceert breedplaatvloeren, ribbenvloeren en balkbodems (U-bodem en vlakke bodem). Afhankelijk van de constructie krijgen de breedplaatvloeren een voorgespannen of een traditionele wapening. De ribbenvloeren worden uitsluitend traditioneel gewapend.

Contact informatie Prefab Beton. Het unieke aan Combifor is de combinatie van lichtgewicht materialen met een oersterk eindresultaat. Daarom is Combifor bij uitstek geschikt als renovatievloer en voor aanbouw en nieuwbouw.


Combifor renovatievloer wordt op dezelfde manier opgebouwd als een . De totaalleverancier van systeemvloeren. Begane grond-, verdiepings- en dakvloeren voor woning- en utiliteitsbouw. Industrieel geproduceerde maatvaste vloeren v. De bekistingsplaatvloer, ook wel breedplaatvloer genoem is een vrijdragende systeemvloer. Deze is samengesteld uit relatief dunne geprefabriceerde vloerelementen die bekistingplaten worden genoemd. Systeemvloer , opgebouwd uit geprefabriceerde, meestal voorgespannen, platen die samenwerken met een in het werk aan te brengen constructieve voegmortel.


In Nederland worden verschillende betonnen vloertypes toegepast. In bijna alle soorten vloeren kan het beton thermisch worden geactiveerd. Een broodjesvloer, ook wel combinatievloer genoem is een dragende vloer waarbij kleine elementen van beton of isolatiemateriaal fungeren als bekisting. De broodjesvloer wordt samengesteld door allereerst op regelmatige afstand prefab balken van gewapend beton te plaatsen.


Deze balken hebben een omgekeerde . De techniek geeft extra bescherming aan de muur . De Combinatievloer van De Hoop Pekso bestaat uit betonnen liggers en polystyreen of lichtbeton vulelementen. De voorgespannen Ribcassettevloer is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen en twee of vier voorspanribben met daartussen de zogenaamde spiegel. Over de Combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag, die samen met de balkjes de constructieve sterkte levert van deze relatief lichtgewicht vloer.

Uitgaande van normale betonnen systeemvloeren kan eenvoudig worden aangetoond dat de beide eerste mogelijkheden verwaarloosd kunnen worden. De enige wezenlijke bijdrage wordt normaliter geleverd door luchttransport. De combinatievloer is een vrijdragende systeemvloer.


Een bouwput is niet gegraven: de vloer, een betonnen systeemvloer op stalen funderingsbalken, rust direct op de heipalen die boven het maaiveld uitsteken. In de volgende situaties is de combinatievloer een uitstekende keuze: bouw van vrijstaande woningen, als er sprake is van moeilijke funderingsplannen, uitbouwen, binnen bestaande toestan als snelle . De vloer wordt voorzien van een druklaag met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.