dinsdag 17 januari 2017

Hoe houtworm bestrijden

U kunt zelf actie ondernemen of u kunt het laten doen door een deskundig bestrijdingsbedrijf. Hoe kan ik zelf houtworm bestrijden ? U kunt houtworm ook zelf herkennen en bestrijden in uitzonderlijke gevallen. Er zijn verschillende middelen die u kunnen helpen bij de . Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen.

Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes.


De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.

Lees hier hoe je te werk gaat en je hout weer gezond maakt. Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan? Zelf houtworm bestrijden met het complete pakket van Ongediertewinkel. En hoe bestrijd je houtworm?


Zij tasten enkel dood hout aan, en hebben een rol in . Nodig onze Expert uit voor een Gratis Inspectie! Voor particulieren is slechts middel tegen houtwormen te koop. Koop alleen middelen met een toelating van het Ctgb en koop nooit iets waar de ingrediënten niet op staan.


Volg altijd de nauwgezet de gebruiksaanwijzing. Heuse veelvraten, dat zijn houtwormen! Deze larven van torren en kevers, knagen zich een weg door houten constructies heen en kunnen. Door het houtworm bestrijden voortkomt u dat uw familieleden of werknemers onnodig in gevaar worden gebracht.


Hoe kunt u een houtwormplaag ontdekken? Je herkent houtworm aan de ronde gaatjes in het hout. Met een speciaal product kan je houtworm bestrijden zodat het hout volledig herstelt en weer zijn originele kracht uitstraalt. De term “ houtworm ” is een verzamelwoord voor veel verschillende soorten houtbeschadigende insecten en wordt gebruikt voor de larve- of wormfase van het insect, waarin het gaten boort in hout en hout eet.


Sommige hebben prachtige namen zoals Doodskloppertje of Spinthoutkever.

Geen enkel ander bedrijf heeft de ervaring, het vakmanschap en de methodes in huis die wij hebben om uw houtwormprobleem aan te pakken en de houtworm te bestrijden. Maar niet alleen onze toonaangevende technische vaardigheden zijn van belang. We weten ook hoe gevoelig het ligt om mensen in uw huis aan het . Hoe herken je de gewone houtwormkever ? De kevers zijn donkerbruin en hebben een gewelfd halsschild.


Daardoor is de kop naar onderen gericht en verborgen. Ze zijn tot mm lang. De dekschilden hebben in de lengte een serie rijen van kleine putjes. Het vrouwtje legt tot eitjes in spleetjes of oude.


Ze graven er gangen doorheen en eten op wat ze tegenkomen. Het hout verzwakt en kan op een gegeven moment doorbreken. Als dat hout niet ergens achter de schuur ligt, maar een balk in je huis of je vloer is, dan levert dit een levensgroot probleem op.


Het is belangrijk om deze insecten en hun gebroed. Hallo, In ons huidig Triplex appartement zitten we met een probleem. We hebben namelijk last van houtwormen. Beneden is er een soort washok met houten balken die écht volledig aangetast zijn door de houtwormen , maar daar hebben we nooit belang aan gehecht, aangezien dat hok bijna niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.