dinsdag 17 januari 2017

Hoe maak ik spaghetti

Als je wilt weten hoe je het beste spaghetti koken kunt, geeft deze video je de uitleg die je zoekt. Past heeft namelijk ruimte nodig. Dit is ons familierecept voor spaghetti. Mijn moeder heeft het ong.


Bij het opdienen maak je een kuiltje in je spaghetti en daar schenk je een beetje kerriesaus in.

Italiaanse vriendin gekregen. Hoe maak je zelf eenvoudig verse lekkere spaghettisaus ? Aangezien ik zelf van een flinke warme maaltijd houd zal ik precieze hoeveelheden aan jezelf overlaten, want, zoals een huisgenoot van me altijd zegt: Koken doe je op gevoel . Er bestaan zeer veel recepten om een saus voor spaghetti te maken. Gehakt en ui worden gebraden in hete olijfolie (best niet eerste persing) en geplet op een hoog vuurtje. Eenvoudig te maken met behulp van een pakje, maar op deze manier is het veel lekkerder en gezonder.


Bovendien ben je niet eens heel veel meer tijd kwijt.

Ook de lekkerste spaghetti recepten maak je gewoon in je eigen keuken. Zo maak je binnen no time de lekkerste verse spaghetti recepten helemaal zelf. Dit wordt namelijk mede bepaald van de dikte van de pasta, maar is ook afhankelijk van hoe lang je de spaghetti hebt laten drogen.


Dit lees je in mijn artikel over dit recept. Duurt even, maar is het waard! Halveer ze eerst, maak in elke halve ui een paar horizontale insnijdingen en snij ze vervolgens in kleine snippers. Een overheerlijke spaghettisaus, die maak je met dit recept.


Maar het smaakt ook heerlijk over elke andere pastasoort. Spaghetti bolognaise hoeft Jeroen niet meer te introduceren. Moeilijk is het niet, je moet alleen voor het beste resultaat even geduld hebben. Hak teentje knoflook, ui, ½ winterwortel en 2 . Dek af en laat minuten sudderen tegen de kook aan, of tot de wortelen beetgaar zijn. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.


Breng de gehaktsaus op smaak met peper en zout. Vermeng meteen met de pasta.

Serveer met de kaas in een kommetje apart. Maak je kroost blij met deze kindertopper. Kruid met peper en zout. Kook ondertussen de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.