maandag 16 januari 2017

Zwembad de kloet zwemscore

Wanneer zijn de vakanties, kijkdagen, gekleed zwemmen, diploma zwemmen. Contactgegevens zwembad. Vrijzwemmen, wanneer is de glijbaan open, banenzwemmen, gezinszwemmen.


De kosten voor zwemlessen, vrijzwemmen, . Wij werken met het leerlingenvolgsysteem Zwemscore.

Het zwembad dat ouders via internet mee laat kijken naar de zwemresultaten. Door in te loggen op de persoonlijke pagina ziet u de resultaten van uw kind. Speciale zwemlessen in zwembad De Kloet in Grootebroek. Kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het behalen van hun zwemdiploma kunnen straks terecht in zwembad De Kloet in Grootebroek.


Daar wordt gestart met zwemlessen in kleine groepjes. Dit is alleen mogelijk als uw kind zwemles volgt in zwembad de Kloet. Met deze app kun je vorderingen van je kind volgen.

Rodan Fields - More information. Zwembad de Kloet : Zwemplezier voor jong en oud bij Zwembad de Kloet. De beste alternatieve websites zoals Dekloet. Klik enter om meer websites zoals onlineluisteren.


De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland. Meer dan 2instanties die zwemles geven gebruiken het syteem. We besteden hier dan ook veel aandacht aan en werken daarbij nauw samen met ouders.


Schoolzwemmen voor de onderbouw en leerlingen zonder diploma De leerlingen van de onderbouw (locatie Princenhof) oefenen voor zwemdiploma s, zij krijgen op woensdag zwemles in zwembad de Kloet. Spurd organiseert zoals in elke schoolvakantie de PurVak - nu dus de KerstPurVak. Vier dagen lang vol sportieve activiteiten voor kids! Van maandag oktober tot en met zaterdag december is kort zwemmen een stuk goedkoper in het zwembad in Purmerend. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je vanaf twee uur tot 15.


Woensdag en zaterdag kost een . In de tweede week van de kerstvakantie organiseert Spurd in verschillende sportzalen en in het Leeghwaterbad diverse sportieve activiteiten van de KerstPurVak. Ook is er alle ochtenden KerstPurVak voor peuters in Wheermolen. De toegang is – behalve voor het zwembad – gratis.

Een kerstfeest met sneeuw maakt de sfeer compleet en daarom is er ook sneeuwbal gooien. Sportorganisatie Spurd coördineert voor mensen met een beperking het aangepaste sportaanbod in Purmerend. Wegwijzer Aangepast Sporten te vinden met het totale sportaanbod.


Voor persoonlijk sportaanbod kunt u contact opnemen met Petra Schilp, . Zwemmen en swingen tijdens de discoavond in het Sterrenbad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.