dinsdag 29 augustus 2017

Zwembad de eendracht

Sportfondsen Hellevoetsluis nbsp;laat mensen van jong tot oud in beweging komen door middel van een groot aanbod aan zwemlessen, aquasporten, recreatief zwemmen, zaalsporten en buitensporten. De exploitatie van het zwembad , sporthallen en gymzalen is in handen van Sportfondsen . Het recreatief familiezwemmen is een speciaal moment voor families. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor de allerkleinsten, met voldoende.


Zwembad de Eendracht bezoeken?

De jonge bezoekers vermaken zich op de waterglijbaan van meter lang. Het water in De Eendraght is lekker warm en wie het water zat is kan in het cafĂ©-restaurant . Naaktzwemmen Hellevoetsluis De Eendraght : Openbare toegang. Het is een gewoon gemeentelijk zwembad. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.


Toekomst zwembad De Eendraght - Gemeente Hellevoetsluis. Situatieschets en opdracht.

Sport- en vergadercentrum De Eendraght aan de Sportlaan in Hellevoetsluis bestaat uit een zwemba een multifunctionele sporthal, twee feest- en . Site is er, maar geen idee wanneer er vrij zwemmen is. Kwam zaterdag aan, is er geen vrij zwemmen! Op een zaterdag waar normaal gewoon mensen kunnen komen. Prijs voor een klein zwembad met glijbaan is ook erg duur. Erg ontevreden hierover, geen wonder dat ik jaar niet meer kwam.


Eendraght Voor een nieuw zwembad heeft de gemeente twee locaties op het oog: de Fazantenlaan en het terrein van Helvoet aan de Sportlaan, vlak bij het huidige zwembad De Eendraght dat aan vervanging toe is. Beide plekken liggen in de sta hebben genoeg parkeerplaatsen en liggen ver genoeg . Informatie over ZV de Eendracht. Als zwemvereniging houden we van plezier, sportiviteit en gezelligheid. Kijk hier voor meer informatie over onze vereniging. Het gaat dan om het Cultuurhuis, het nieuwe zwembad De Eendraght en het integraal kindcentrum (ikc).


Andere plannen zijn priller, al heeft Van Lith goede hoop dat ook die spoedig werkelijkheid zullen worden. Door de blauwdruk zitten ondernemers weer bij hem aan tafel. We zijn weer met elkaar in . Brabant met adres, prijzen, website, openingstijden, hyvespagina en.

Datum, tijd , Omschrijving, Trainer. Stefan Vanbesien : “Samen met collega David .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.