dinsdag 25 september 2018

Geluidsisolatie tuin

Last van geluidsoverlast in je tuin ? Je kunt dan kiezen voor een. Dat is vaak niet genoeg om geluid uit je tuin te weren, je kunt dan beter kiezen voor een geluidswerende schutting. Geluidsisolatie zegt iets over de totale afname van het geluid.


De tuin is L-vormig waardoor ik achter het huis zit, maar het verkeersgeluid is wel goed te horen.

Deels wordt het geluid weerkaatst door de stenen schuur van mijn achterbuurman (denk ik). Ik overweeg nu een schutting te laten plaatsen ( geluidsweren bijv. Kokowall) van meter hoog, maar ik vraag me . Ondervindt u geluidshinder in uw tuin door een drukke weg, een schoolplein, een industrieterrein of een andere geluidsbron? Of bent u juist degene die hinder voor de buren veroorzaakt?


Een geluidsscherm kan de oplossing zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. Om geluid zoveel mogelijk buiten of binnen uw tuin , binnenplaats of terras te houden is een geluidswerende schutting (geluidsscherm) nodig. Een dergelijke schutting wordt gemaakt van zware materialen zoals watervast betonplex, baksteen of perspex. Ook dient de schutting zo hoog mogelijk te zijn, denkt u maar eens .

Sonomuro maakt geluidsdempende tuinpanelen voor particuliere klanten. Wij hebben als doel de geluidsoverlast in uw tuin van verkeer, buren of andere geluidsbronnen tegen te gaan. Met onze SonoWall geluidsdempende tuinpanelen die het geluid met meer dan verminderen, bieden wij een . Dus nu klagen de bewoners waarvan de tuin uitkomt op de snelweg over geluidshinder. De repliek van Wegen en Verkeer daarop is: Planten houden geen lawaai tegen, het is een puur psychologisch effect (lees denkbeeldig).


Beelden die mensen het zich in of ben je overtuigd dat . Door geluidsisolatie aan te brengen, is overlast flink te beperken. Isoleer de vloer en ramen. Het belangrijkste bij geluidsisolatie is massa.


Hoe zwaarder een massa, hoe minder gevoelig het is voor trillingen. Dat is exact waaruit geluid bestaat, hele kleine trillingen. Er zijn kortweg twee soorten geluiden: luchtgeluid en contactgeluid.


Luchtgeluid is geluid dat direct de lucht in trilling brengt, stemgeluid bijvoorbeeld. Nieuw huis, maar om een of andere reden horen we de snelweg (3meter verder, aan de andere kant van het huis) toch heel hard. Hoe noem je een geluidsscherm voor in de tuin : een geluidwerende of een geluiddempende schutting?


En heeft u ook het gevoel dat uw tuin niet meer van u zelf is? Dat privacy in uw eigen buitenkamer ver te zoeken is?

Voorbijgangers kijken ongevraagd naar binnen, u hoort de buren praten op het aangrenzende terras en het voorbijrazende verkeer zorgt voor constante geluidhinder. Om van de bellende voetganger nog . De mogelijke geluidsschermen voor tuinen. Lawaai, bijvoorbeeld van een drukke weg, kan een storende factor zijn in tuinen. Er bestaan tegenwoordig. Geluidsschermen zijn gevuld met een materiaal waardoor het geluid moeilijk heen kan dringen ( geluidsisolatie - Rw-waarde).


Uitleg Kokowall geluidsscherm. In deze video vertelt Jurgen Smit alles over de werking van een. Er is verschil in toegestane hoogte van een schutting tussen buren-erven en grenzen aan de openbare weg. Voor verkeershinder is het het beste om een dik begroeide afscheiding te gebruiken.


Die absorbeert het beste het lawaai in de tuin en in huis natuurlijk dubbelglas. Eco-Logisch heeft een ruim aanbod aan geluidsisolatie producten. Ze dempen niet alleen het gelui maar verbeteren ook de acoustiek. Wil jij je muren gaan isoleren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hoe hoog is die Niagara eigenlijk.


Wij wonen in een patiowoning, waarbij onze tuin van ong. Misschien zijn er ook maatregelen te nemen door aanpassingen in je tuin ? Beton is trouwens echt slecht voor geluidsisolatie bij sommige (lage) frequenties. Dit imposante stenen huis met tuin aan de weg heeft een uitstekende geluidsisolatie. De onlangs opnieuw ingerichte kamers worden bereikt via een trap met prachtige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.