donderdag 1 september 2016

Rako bakken

RAKO kunststof bakken , de universele stapelbakken in alle kleuren en maten, het meest complete assortiment aan transportbakken. RAKO staat voor RAam KOnstructie: zijwanden kunnen zonder al te hoge kosten klantspecifiek worden aangepast met etikethouders, naaminsert, eigen . Alle uitvoeringen Rako bakken direct vanuit de fabriek naar u! Scherpe tarieven en compleet assortiment. Een Rako bak is enorm sterk.


Engels biedt het meest uitgebreide programma kunststof bakken , kratten en kisten.

Altijd voordelig geprijs ruime voorraad en binnen één dag in huis. RAKO is het meest complete transportbakkensysteem van Europa. Veel maten zijn naast het standaard grijs ook in de kleuren . Betrouwbaar en de goedkoopste van Nederland! Wij leveren de RAKO euronorm bakken tegen de scherpste prijs van Nederland. Alle bakken zijn onderling stapelbaar en hebben een hoge belastbaarheid.


Door de diverse bodem-, handgreep en zijwand uitvoeringen is er altijd een perfecte bak voor iedere situatie. Lage prijzen, snelle levering en eenvoudig online te bestellen! RAKO bakken zijn dé industriële standaard als het gaat om transportbakken.

Vind rako bakken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Van Veghel levert een breed assortiment kunststof Rako bakken die, indien gewenst, voorzien kunnen worden van een op maat gemaakt schuiminterieur om uw producten volledig te fixeren, zodat een veilig transport gegarandeerd kan worden. De afkorting Rako staat voor RAam KOnstructie. Toebehoren Rako bakken , vakverdeling met 3xvakken voor boven in de bak, klikt vast in de open handgrepen, greepbreed.


Het gebruiken van deze. Compleet assortiment voor alle logistieke magazijnen. Oplegdeksel donkergrijs voor Rako bak. Faes Cases ontwerpt promotietassen in combinatie met de RAKO bakken.


Femke Faes in Faes Cases. Deze tassen bestaan uit soft solution polyester welke tevens voorzien kan worden van een full-colour bedrukking waardoor het een . Rako Euro opbergbak 40x30x17cm met gesloten greep. Stevige en mooie kunststof stapelbakken volgens de RaKo normen. Onderling stapelbare bakken, voor alle opslag en transportmogelijkheden.


Dankzij de gepatenteerde snapsluitingen kan het deksel eenvoudig worden vergrendeld en geopend. Met het RAKO-systeem zijn oneindig veel combinaties aan speciale uitvoeringen . Euronorm bakken voor opslag en transport. Onze euronorm bakken zijn stapelbaar met rako bakken en uitermate geschikt de industrie zoals ook voedings-, en farmaceutische industrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.