maandag 3 augustus 2015

Steeketiketten planten

Deze steeketiketten kunt u gebruiken om de verschillende planten in uw tuin te benoemen. De etiketten zijn verpakt per stuks en komen in verschillende kleuren. De lengte van de etiketten is cm. Ze zijn gemaakt van kunststof en zijn weersbestendig!


Steeketiketten 1x mm. Hiertoe behoren de product presentatie, product informatie, en tevens de prijscommunicatie met de consumenten.

U kunt uit een breed scala aan verschillende varianten en vormen kiezen. Voor hoge kwaliteitseisen: Waar ze ook nodig voor zijn, ze moeten . In de tuinbranche wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van kunststof steeketiketten. Om diverse soorten bloemen en planten van productinformatie en logistieke data te voorzien. Hierbij is het belangrijk dat de etiketten de juiste uitstraling hebben en dat de informatie altijd zichtbaar blijft.


Dit betekent dat de kwaliteit van . Plantenlabels worden voornamelijk gebruikt in de florabranche. Bij de verkoop van groen speelt informatie een belangrijke rol.

Het is prettig direct te weten om welke plant het gaat en wat de eigenschappen zijn. Met plantenlabels is dit direct zichtbaar! Deze labels, ook wel bekend als steeketiketten of . Met de plantenlabels en etiketten Elho of Nortene kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de pracht en praal aan bloemen en planten die in uw tuin staat. Alle planten online - Beste prijs - Vers van onze kwekers. Bel gratis Klantenservice voor tuinadvies.


Alle prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Dan is een potcover de oplossing voor u. Slechts een kleine handeling en u fleurt de pot op. Dit geeft een sfeervol, aangekleed en verzorgde indruk. Een etiket kan een plant net de juiste finishing touch geven én natuurlijk de consument plantspecifieke informatie verschaffen. Met onze eigen DTP-afdeling zijn wij in staat om het perfecte etiket samen te stellen, geheel naar wens van de klant.


De Nortene steeketiketten stuks zijn kunststof steeketiketten. Zo kun je alle planten benoemen in je tuin. Bekijk snel het assortiment op Tuinexpress. Houten steeketiketten grid-2.


Ideale geheugensteuntjes bij het planten ! Deze handige steeketiketten zijn gemaakt van hout.

Ook als het geregend heeft kunt u de tekst nog lezen. Met name de sterke en duurzame steeketiketten ven sleufetiketten van VanDerEng zijn de standaard binnen dit segment. Daarnaast ontwikkelden wij.


Voor veel vermeerderaars en jonge plantenkwekers is het van belang te weten waar welke plant of partij planten zich binnen de kwekerij bevindt. Behalve de positie in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.