maandag 25 juni 2018

Mottenballen tegen zilvervisjes

De insecten kunnen ziekmakende bacteriën overbrengen of allergische reacties veroorzaken. Klachten die kunnen optreden zijn een loopneus en tranende ogen. Daarnaast kunnen zilvervisjes boeken, behang, muren of kleding aantasten.


Het is beslist niet fijn om ze tegen te komen in je huis. Diertjes die zich regelmatig ophouden in nieuwbouwhuizen zijn zilvervisjes.

Dat je zilvervisjes in huis hebt wil niet zeggen dat je huis niet fris is, maar een goede hygiëne is wel een belangrijke manier om ze buiten de deur te houden. Zilvervisjes zijn eenvoudig te bestrijden door middel van mottenballen. Als je bij ons iets wegpakt, dan schieten er vaak zilvervisjes weg, ik weet echt niet wat ik er tegen kan doen.


Ik zag net op een site een ultrasone verjager tegen insecten. Beide soorten hebben een voorkeur voor een vochtige en warme omgeving, maar zilvervisjes vind je vaker in vochtige ruimtes. Als je in een nieuwbouwwoning zit, is de kans aanwezig dat je last hebt van papiervisjes.


Zij komen af op bouwvocht in het cement.

De beestjes zijn actief in het donker. Bij zilvervisjes bestrijden is de keuze natuurlijk of chemisch belangrijk. Chemische middelen werken bij contact gedurende zes weken na inspuiten met een gif. Voor mensen (kinderen) is dit gif schadelijk als het via de vingers per ongelijk in de mond terecht komt.


Dit geldt ook voor huisdieren, die tegen behandelde . TIPS tegen zilvervisjes voor een duurzame oplossing. Verlaag de luchtvochtigheid en zilvervisjes overleven het niet. Veel gebruikte etherische oliën tegen zilvervisjes : Spijklavendel. Lavendel staat bekend om zijn insectenwerende eigenschappen.


Spijklavendel bevat ook kamfer, waarvan de oorspronkelijke mottenballen werden gemaakt. De geur is lekker fris kruidig en niet overdreven lavendel zoet en kan daarom goed in . Het zilvervisje is een irritant beestje die in veel huizen leeft. Het beestje kan veel schade aanrichten aan je huis, wanneer hij in grote aantallen v. De geur van pepermuntkruid kan ze niet bekoren en ze houden niet van mottenballen.


Let wel op bij het verpletteren van zilvervisjes , deze diertjes laten een flinke vlek achter op lichtgekleurde stoffen en of oppervlakten. U kunt ook een paar mottenballen of cedersnippers opzuigen, het gif zal de insecten doden.

Zorg ervoor dat er niet te veel rommel tegen of bij uw huis blijft staan. Het is niet zo dat een goede hygiëne automatisch de Zilvervis tegen gaat. Toegevoegd na minuten: Heb alle kleren al buiten gehangen de kasten uitgesopt en gespoten met insektenspray.


Ik heb van die houten blokjes opgehangen en weggelegd in de kasten, maar niets helpt. Herbapharm cederhouten ladeblokje per stuk. Cederhout tegen motten, een natuurlijke bescherming.


Wat is het effect van cederhout op motten. Het gebruik van cederhout is een eeuwenoude vertrouwde methode om uw delicate kleding en linnengoed tegen motten te beschermen, de… € 95. HG tegen houtworm 5ml.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Stop muizen muizenval automatisch stuks. Bescherm uw kleding en andere kostbare items via mottenballen.


Zet mottenballen samen met uw zaken die zijn ingesloten in opslagruimten of vaten. Mottenballen werkt ook geweldig tegen zilvervisjes. De mottenballen zijn per stuk verpakt. Tegen kleding motten en mottenlarven.


Het witte zakje niet verwijderen. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca. Dus vind je gaatjes in katóenen en linnen kleding, dan heb je eerder te maken met zilvervisjes. De meest bekende methode van motten bestrijden is de mottenbal methode.


Net als lavendel helpt een potje met kruidnagels ook tegen motten. Bijkomend voordeel is ook . Hoe je de dieren wilt wegjagen is aan jou. Je hebt de keuze uit spuitbussen, geurverspreiders, lokdozen en poeder. De producten bevatten geen giftige stoffen maar werken op natuurlijke geuren wat de insecten verjaagd.


Roxasect mottenballen bestrijdt motten en mottenlarven voor in de kledingkast langdurige werking: maanden toepassing tegen kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.