maandag 11 juni 2018

Natuurlijke speeltoestellen hout

Welkom op de website van Houthandel van de Wal, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zowel speeltoestellen voor particulieren als speeltoestellen voor openbare gelegenheden. Naast speeltoestellen hebben wij ook trampolines , buitenspeelgoe duurzaam hout , schuttingen, tuinhuisjes kortom alles voor in en . De natuurlijke speeltoestellen van Lappset zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen. Met onze kennis over duurzaamhei constructie en functionaliteit ontwikkelen we graag samen met u unieke inrichtingen voor natuurlijke speelplaatsen. Bent u op zoek naar natuurlijke speeltoestellen ?

Bij Sicuro bent u aan het juiste adres voor o. In een natuurlijke omgeving die leerzaam en uitdagend is, maar waar veiligheid altijd voorop staat. De robuuste stammen en kronkelende takken vormen de perfecte basis voor een bijzonder en slijtvast speeltoestel. Een van de leveranciers op het gebied van duurzame houten speeltoestellen t. Met de natuurlijke uitstraling en het unieke design van elk bijzondere speeltoestel worden de kinderen uitgedaagd hun eigen spel vorm te geven.


Verhoeven Landschapsinrichting is de beste keuze voor het plaatsen van natuurlijke speeltoestellen. Natuurlijk spelen pur sang. Hiervoor maken wij gebruik van robinia materiaal.

We ontwerpen en installeren deze toestellen naar wens van de gebruiker. Unieke speeltoestellen met een natuurlijke look, passend in het natuurlijk spelen concept. Productlijnen van onze speeltoestellen. Robinia is uiterst geschikt voor het . Goede Speelprojecten is leverancier van speeltoestellen met een breed productassortiment, zowel natuurlijke speeltoestellen in het duurzame robinia pseudo acacia hout van Europese afkomst, alsook hightech speeltoestellen van roestvrij staal en verzinkt staal. Omdat niet één stam gelijk is zal de slingerende vorm van het hout ieder speeltoestel tot een uniek speelobject maken.


Onafhankelijk van het spelthema zal he tuiterlijk van de geschilde . Van dit unieke duurzame houtsoort worden speeltoestellen gebouwd die online verkocht worden bij Van Ee Speeltoestellen. We laten graag de verschillende mogelijkheden zien met dit unieke houtsoort. Naast het feit dat dit houtsoort duurzaam is heeft het ook een natuurlijke robuuste uitstraling. De speeltoestellen staan . Deze pin is ontdekt door Annelies Demyttenaere.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met onze houten speeltoestellen krijgt uw speeltuin of speelplaats een natuurlijke uitstraling. Wij garanderen vele jaren onderhoudsarm speelplezier. In de visie van Nijha gaat duurzaamheid verder dan het gebruiken van duurzaam geproduceerd hout of gerecycled staal.


Nijha bekijkt duurzaamheid vanuit de hele keten.

Het gaat in onze optiek ook om uitgekiende constructies, niet méér materiaal gebruiken dan nodig is en het nastreven van lange(re) levensduur. Kloek is de productlijn voor natuurlijk spelen van Nijha. Uitdagende speeltoestellen met veel speelwaarde. Vervaardigd uit hoogwaardige hardhout met een natuurlijke uitstraling.


Op zoek naar natuurlijke speeltoestellen ? Bekijk ons aanbod in professioneel gekeurde en natuurlijke speeltoestellen. Vraag direct online een offerte aan! Speelaanleidingen, toestellen en natuurlijke speeltuinen. Voor gemeenten en diverse instellingen ontwerp ik natuurlijke speeltuinen, hieronder een greep uit het speeltoestellen assortiment.


Bij interesse kunt u via mail of telefoon contact opnemen, dan kan ik iets vertellen over mijn werkwijze en kan eventueel een offerte . Onze Madera lijn bestaat uit unieke, speeltoestellen van RVS met een natuurlijke look. De Madera speeltoestellen zijn modulair waardoor een speelplaats makkelijk en snel uit te breiden is met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.