maandag 25 mei 2015

Breedte brievenbus

Maak de gleuf zeker niet hoger dan centimer, want anders kan iemandin jouw brievenbus rommelen. Diepte : best een diepte van . Om beschadiging van de post te voorkomen, zou de gleuf van je brievenbus ook aan enkele minimumafmetingen moeten voldoen. Als je regelmatig volumineuze correspondentie krijgt, valt het zelfs aan te raden om een grotere opening te zorgen.


U wilt uw post goed ontvangen?

Dat begint met een goede brievenbus. U ontvangt uw post graag op tijd? Dat is exact wat wij u elke dag willen bieden. U kunt ons daar trouwens bij helpen!


Door te kiezen voor een aangepaste postbus, geplaatst op een toegankelijke plaats. Op zaterdag en zondag worden ze niet geleegd. De brievenbussen worden op werkdagen minimaal eenmaal per dag geleegd ( gelicht).

Op de brievenbus bevindt zich een lichtingsindicator waaraan men kan zien wanneer de bus voor het laatst gelicht is en wanneer de volgende keer is. Het officiële tijdstip van de lichting . Onder brievenbus wordt in deze regeling verstaan een voorziening voor het ontvangen van te bezorgen briefpost aan een huis- of kantooradres, bestaande uit: a. Alles voor uw verzending. Afmetingen en kenmerken.


De gleuf van de brievenbus mag niet lager zitten dan meter van de grond. De hoogte van de brievenbus mag niet hoger dan meter zijn. De voorkeurshoogte is meter. Nee, er zijn wel bepaalde minimum afmetingen. Wat je voor een pakketje moet betalen ligt vast in tabellen en staat los van de omvang van de brievenbus van de ontvanger.


De maximale dikte die door de brievenbus kan ik cm. Wat zou er gebeuren als ik iets verstuur wat net een paar mm dikker is? Want het past wel door mijn brievenbus.


Op zoek naar een brievenbus ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan brievenbussen.

Bekijk hier ons online aanbod! Wetgeving brievenbussen in België. Brievenbus Rio gegalvaniseerd staal wit. Bij de brievenbus wordt alles meegeleverd om de bus te kunnen plaatsen.


Lees hier na hoe u de bus plaatst. In Nederland worden er eisen gesteld aan de afmetingen van een brievenbus. Als je een pakket wilt opsturen met de post, dan mag dat niet grotere zijn dan deze afmetingen. Om dit na te gaan bestaan er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.