woensdag 27 mei 2015

Partytent easy up aanbieding

Vind easy up partytent op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bij laagsteprijsgarantie. Onze Easy Up tenten zijn binnen één minuut op te zetten zodat jij altijd voorbereid bent!


Je kunt kiezen uit de budget, luxe, semi professionele of professionele variant zodat de partytent altijd voldoet aan jouw . U ontvangt dus windstangen en voetgewichten geheel gratis!

Partytenten koop je eenvoudig online bij bol. Het weer is niet te garanderen in ons lan maar bij gebruik van onze windstangen en voetg ewichten, . Deze tent is momenteel helaas TIJDELIJK UITVERKOCHT. Vanaf medio februari is hij weer leverbaar in lichtgrijs, zwart en blauw. De pro easy up partytent van 3xmeter is wel op voorraad.


Koop nu een opvouwbare partytent met waterdicht dak en complete set zijwanden voor de prijs van een bouwmarkt tent. Door het easy up systeem en het compacte formaat is het eenvoudig deze partytent mee te nemen, waar je ook maar wilt. Ideaal bij een feestje, festival, barbecue, op de camping of op een braderie.

Zijwanden en deurpaneel . KOOPJE opgesteld in minuten. Deze zijn rest van volume aankoop. Aankoopprijs per stuk is normaal 2euro. Zie website van vouwtent. Nooit meer last van regen met een GAMMA partytent.


Naar het vergelijk Vergelijken. Handige party tent , feesttent of pagodetent. Bekijk ons assortiment voor een goedkope partytent. Praxis heeft een uitgebreid assortiment partytenten.


Easy up 3x6m zwart luxe partytent -. Korting op drukwerk Easy Up Vouwtenten . Aanbieding met Easy Up vouwtent Huur goedkoop uw partytent , biertap, terrasheater, BBQ, statafels! Binnen 1-werkdagen geleverd. Bedrukkingen Easy Up tenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.