vrijdag 29 mei 2015

Zwembad watering

Kom naar De Watering voor ABC-zwemlessen, sportieve activiteiten en gezellige groepslessen. Rooster nieuwe seizoen De Watering. De vakantie is voorbij, het nieuwe seizoen is begonnen!


Het rooster van De Watering vindt u hier. Kom ook langs voor ABC-lessen, OuderKind-zwemmen en dynamische aquasporten. Op de laatste openingsdag zondag december is er daarom nog een speciale actie waarbij bezoekers - tegen het tarief uit de beginjaren van De Watering - kunnen vrijzwemmen.

In het vele open water in de Zaanstreek is mogelijk altijd al gezwommen, hoewel het in de 19e eeuw en daarvoor blijkbaar weinig gebruikelijk was zich vrijwillig te water te begeven. Pas aan het eind van de 19e eeuw werden daarvoor - aan of in buitenwater - zwembaden gebouwd. Het eerste was dat van de . Openluchtzwembad in Wateringen.


Spring naar de primaire inhoud. Ook vindt je hier meer informatie over contactpersonen, trainingstijden en andere media. Let op, morgen tijdens Sint-Maarten gaan de zwemlessen.


Er zijn drie voetbalverenigingen (Fortuna, Saenden en Blauw-Wit).

De belangrijkste winkelconcentratie is langs de Zaanweg, de Marktstraat en . Delen: Op de hoogte blijven? Zwembad dicht vanwege hevige sneeuwval . Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief . Wormerveer heeft een overdekt zwembad (De Watering ). Vanaf januari kunnen zwemliefhebbers in Zaanstreek-Noord terecht in de nieuwe Crommenije. Sporthal de Vang is verplaatst naar een nieuwe locatie aan de Weer, achter het Pascal Zuid.


Type zwembad : Binnenbad. Openingstijden: Maandag 18. De leukste dagjes uit in Noord-Holland! Zien, ontdekken en beleven! Beleef de leukste dagen met veeltebeleven.


Voor deze plek hebben wij geen informatie beschikbaar. Bent u eigenaar van deze plek? Neem dan contact met ons op. Uw Review op Elke Plek Elke Plek is het nieuwste en meest uitgebreide platform voor alle vormen van recreatie in Nederland.


Het slechte weer dat voor het komende weekeinde is voorspeld heeft de organisatoren van het evenement Zaanpolo genoopt de wedstrijden in de Zaan af te gelasten.

Het wedstrijdschema is nu: Zaterdag . Aanbieder van deze activiteit. Deze activiteit wordt u aangeboden door Go Kids. De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd. Twee keer per week zwemles voor je kin in ons waterrijk Nederland ontkom je hier niet aan.


Voor werkende ouders vaak een heel geregel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.