maandag 25 mei 2015

Twiske paviljoen

Paviljoen Twiske , Oostzaan. Een plek bij uitstek om te geniete. Ons paviljoen en het terras, met een weergaloos uitzicht over het water, bieden de gelegenheid tot een onvergetelijke huwelijksvoltrekking.


Als je geluk hebt, zie je uit de gaten . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Denk aan het parkeergeld!

Een ideale plek om even bij te komen na een mooie wandeling of fietstocht. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar. Locatie informatie Routebeschrijving Catering Parkeermogelijkheden Kwalificaties Binnenkijken . De plechtigheid zelf vindt plaats aan het . Elke gelegenheid een locatie. Bij het paviljoen zijn twee duikplaatsen.


Je kan vanaf de steiger achter het paviljoen duiken of vanaf het surfstrand. Op het surfstrand is een lijn uitgezet het water in om surfers (rechts) en duikers (links) te scheiden. Deze plek wordt veel gebruikt voor opleidingen omdat het hier erg eenvoudig is om het water in te gaan.

Je kan duiken vanaf het surfersstrand of vanaf de steiger achter het paviljoen. Vanaf het surfersstrand is het zeer gemakkelijk te water gaan, deze plaats is dan ook ideaal voor opleidingen. Met een sterke focus op left-wrap field elektronische muziek zal het festival net zoals voorgaande edities muziekliefhebbers voorzien van een intieme en muziek -georiënteerde festival dag, dit jaar met een derde stage erbij. Wave Festival op zaterdag augustus in het groene Twiske. Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Je kunt er heerlijk op krachten komen op het zonnige terras onder het genot van een drankje, snack of ijsco. Behalve een lunch kunt u er ook terecht voor diner, iedere keer weer een verrassing met dagverse en . Trouwen met een weergaloos uitzicht over het water. Ook kun je voor een spetterend feest bij ons terecht.


Twiske Haven: midden in de natuur, prachtige plek aan het water in de Zaanstreek voor foo boats en events. Privé, met de familie of uw bedrijf, welkom ! Gelegen in de prachtige natuur is het paviljoen Twiske de plek bij uitstek om te genieten van lekker weer en mooie vergezichten over het water. Je kunt hier terecht voor lunch, diner, bijzondere feesten en bruiloften. Yelp es la mejor guía de tu ciuda una forma fácil y divertida de explorar, descubrir y compartir todos los pequeños comercios en Oostzaan ¡y más allá!


Bekijk ons portfolio voor meer gerealiseerde project in de categorie website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.