maandag 25 mei 2015

Lavendel op stam

Lavendel op stam nu kopen bij BALDUR- Nederland! Meer informatie over Kuiflavendel op stam bij Bakker. Bestel vandaag nog bloemen, planten en tuinaccessoires op ons online tuincentrum.


Lavandula stoechas - stekken vlinderlavendel - snoeien kuiflavendel - soorten Franse lavendel : snoeien lavendel , stekken, soorten lavendel ,. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!

Al vanaf de 17de eeuw verbouwden de Fransen lavendel voor de parfumindustrie. De Romeinen verzorgden er wonden mee en hielden met het gewas vlooien en luizen op afstan. Er zijn slechts een paar soorten die het hier goed doen.


Betaalbaar met ecocheques: Ja Afmetingen: potmaat 18cm . Planten op stam zijn ideaal om hoogte aan te brengen in de border of als plant in pot. De onderstam waarop de plant is gekweekt is meestal rond de 1centimeter, maar in elk geval nooit hoger dan 1centimeter. Help, de lavendel staat er treurig bij in zijn pot op je balkon of terras.


Minimum planthoogte, cm.

Teeltwijze, potgekweekt. Productlabel, Potlabel (kweker). Overige informatie planten . Zoekt u een heerlijk geurende, paarse lavendel ? Bestel de lavandula Hidcote goedkoop bij Tuinplant. Franse lavendel (Lavandula stoechas), ook wel kuiflavendel of vlinderlavendel genoem is een plant uit de lipbloemenfamilie (Labiatae of Lamiaceae).


Echte lavendel is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Europa, waar de plant groeit op droge, rotsige . De soort komt voor in het Middellandse Zeegebied op droge, steenachtige rotshellingen. De bloemetjes van deze plant worden ook wel schijnaartjes genoemd en de geur van de lavendel is erg geliefd. Het is een sterk vertakte en opvallend geurende heester. Helaas, dit artikel is momenteel niet . Goedkope Tuinplanten op stam. Deze kunt u snoeien en onderhouden in het voorjaar.


Groenblijvend en winterhard. Mooie lavendel op stam , doet het erg goed. Gaat weg omdat wij binnenkort de tuin aan gaan pakken.

Färska örter för doft, smak och blomning… De italienska frilandsodlade örterna har börjat dyka upp på vårt lager och först ut är ljuvliga lavendel på stam ! Jättefina att ha i fönsterbänken i väntan på utplantering! Ik lees trouwens hier en daar dat je lavendel ook kan scheuren, maar bij mij kon dat niet, want het was stam met daarop het struikje. Reactie op een bericht Barbera v. Kleur en vorm tegels mooi. Idee boom bij schutting om hoogte te krijgen ook leuk. Een struik of haag kan al zoveel spelplezier opleveren ! Plant een speelstruik of snoei een deurtje in een bestaande haag.


Light blue Alium planted under raised trees edge a grey gravel path. Deze spreuk wordt gevoerd door de Mechelse rederijker Willem de Gortter, maar ook door J. Stam uit Gouda en door W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.