donderdag 28 mei 2015

Schaatsbaan dordrecht centrum

Ondanks diverse pogingen vanuit de gemeente is er geen exploitant gevonden die de ijsbaan met bijhorende horeca onder de huidige voorwaarden kan exploiteren. We willen onze trouwe sponsoren, vrijwilligers en bezoekers . Waterpolo interlandtraining zorgt voor kleine wijziging in de badindeling. Sportboulevard Dordrecht.


Fanny Blankers-Koenweg 10. Locatiemanager: Dennis van Rijswijk .

Voor Gerben Baaij, directeur van Dordrecht Marketing en organisator van de Kerstmarkt Dordrecht , komt het nieuws niet echt als een verrassing. Voordat Bon Bon Partyservice in beeld kwam, lag de organisatie van de ijsbaan bij Dordrecht Marketing. Een aantal jaar terug is ook al besproken of het nog . De baan werd officieel geopend door wethouder Jasper Mos. De schaatsers van Kunstrijvereniging De Drechtsteden uit Dordrecht lieten zien hoe de spiegelgladde vloer gebruikt moet worden. Daarna was het aan de leerlingen van de Prins Bernhardschool om hun kunsten te vertonen.


Net als voorgaande twee jaren is dit een grote kerstproductie op december waaraan ook tientallen amateur-toneelspelers uit Dordrecht en omstreken mee doen. Als ludieke marketingactie is het idee opgepopt van een ijsbaan , omdat het verhaal van Het Behouden Hysch gaat over de Noordpool.

Dordtenaren, mogelijkheid tot schoolschaatsen voor alle lagere scholen in Dordrecht , ook geopend tijdens de Kerstmarkt. Skicentrum Drechtsteden. Of stap in een tube en glij de winterwereld in. De schaatsbaan kan worden gezien als opvolger van de Drechtstedenhal die intussen gesloopt is. De ijsbaan is onder andere thuishaven van ijshockeyclub Dordrecht Lions en Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD).


Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen. Bekijk snel de openingstijden! Hieronder treft u een overzicht van de (indoor) schaatsbanen , op alfabetische volgorde. Dordrecht is rijk aan groen en water en biedt vele mogelijkheden om hiervan te genieten. Wandelen, fietsen, varen, het kan hier allemaal.


Tongplaat Gelegen aan drie rivieren is Dordrecht een centrum van watersport. Ten zuiden van de stad ligt de Nieuwe Dordtse Biesbosch een gevarieerd natuur- en recreatiegebied van . Een deel van het centrum van Dordrecht heeft maandagavond een tijdje zonder stroom gezeten. Monteurs van netbeheerder Stedin wisten de elektriciteitsvoorziening snel te verhelpen. PAPENDRECHT – Sinds vrijdagavond kan er weer geschaatst worden op de Markt in Papendrecht. Waar het in Dordrecht dit jaar (financieel en organisatorisch) niet lukte met de Kerstijsbaan , bleek dat in Papendrecht wel mogelijk.


Maandag stonden leerlingen van de Prins Constanstijnschool op de . Leisure World Ice Center.

IJssportcentrum Eindhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.