vrijdag 25 mei 2018

Gre leidingen

Het op maat fabriceren en installeren van GRE leidingen is het specialisme van Versteden B. Een GRE buis is voor nagenoeg iedere toepassing verkrijgbaar bij Versteden B. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van de leiding die passend en geschikt is voor uw . Een GRE foamleiding van hoogwaardige kwaliteit, kunt u volledig op maat laten produceren bij Versteden B. Versteden heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren en installeren van glasvezelversterkte kunststof leidingen (polyester, vinylester, epoxy), al dan niet voorzien van een thermoplastische liner. Weliswaar vallen de GRE , GRP, GRVE leidingen in de GVK (glasvezel versterkte kunststoffen)groep maar deze leidingen hebben allemaal hun specifieke eigenschappen.

De gebruikte hars bepaald waar de GVK buis ingezet kan worden. Andere benamingen voor GVK is GVP (glasvezel versterkt polyester) maar ook de . Bondstrand glasvezel versterkte epoxy ( G.R.E ) buisleidingen worden algemeen toegepast voor zowel ondergrondse- als bovengrondse brandbeveiligingssystemen. De belangrijkste toepassingen van Bondstrand waar brandresistentie een grote rol speelt zijn: bluswater ringleidingen, natte sprinklersystemen, droge.


De standaard Bondstrand diameter range is van tot en met en diverse druklassen tot bar. Grotere diameters en hogere druklassen zijn op aanvraag leverbaar. Bondstrand GRE (glass reinforced epoxy) buizen worden volgens de zogenaamde “kruiswikkel”-methode vervaardigd onder een wikkelhoek van 55 . Amerplastics is gespecialiseerd in de toepassingen van glasvezel versterkte epoxy ( G.R.E. ) buisleidingsystemen.

Tevens zijn wij aangesteld als hoofddistributeur in Europa, C. Afrika en bedienen wij het NOV FGS netwerk. GRE, Glasvezelversterkte epoxy (ook wel afgekort als GVE). Kunststof opslagtanks, leidingsystemen, apparaten en . GRE reparatie, Wavistrong reparatieset. Verwater voldoet aan de lokale . Glasvezel versterkte epoxy leidingen vallen onder de GVK (glasvezel versterkte kunststoffen) Wij zijn specialisten in de juiste manier van verwerking van deze materialen. Glasfiber Reinforced Epoxy ( GRE ). De glasvezelversterkte kunststof leidingen worden al decennia lang toegepast in corrosieve omstandigheden.


Van petrochemische industrie tot scheepsbouw en van de offshore-industrie tot energiecentrales. GRE is voor de mensen van onze prefabshop bekend terrein. Wij hebben de theoretische en praktische kennis en ervaring om te ondersteunen op het gebied van GVK leidingen. Daarnaast kennen we de afwegingen die in de praktijk gemaakt worden bij overwegingen van deze composiet leidingen. Juist daarom bieden we u vanuit een totaal onafhankelijke rol raad en daad.


Jonge Flowsystems verwerkt, volledig gecertificeer alle merken en fabricaten GRE. Uitstekend geschikt voor riool, wegdrainage, drinkwater, gas en industriële toepassingen. GRE vormt hiermee al jaren een economische interessante aanvulling op het totale pijpleiding pakket.


Pijp monteren in plant (ISBL).

Hoogwaardig kwaliteit GRE leidingwerk. Hydrauliek leidingen fabriceren en monteren aan boord van de Nordness. Prefabricage en equipment setting. Veilig, efficiënt en een hoge kwaliteit: prefab leidingen bieden zeker bij complexe industriële installaties verschillende voordelen.


Na prefabricage en transport over weg of water monteren onze ervaren experts de koolstof-, transport- of GRE - leidingen op locatie. Voor de kleinere diameters worden veelal kunststof buizen zoals PVC en HDPE gebruikt. Document about Gvk Opslagtanks Gvk Leidingen Gre Leidingen Gvk is available on print and digital edition.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.