vrijdag 25 mei 2018

Rat vangen huis

Een rat vangen in huis is mogelijk met een rattenval. Uiteraard heeft dit alleen nut als er sprake is van een enkele rat. Bij een echte rattenplaag is dit middel niet afdoende.


Voordeel is dat er geen gif aan te pas komt, wat veiliger is voor uw huisdieren en kinderen. Hoort u geluiden in uw huis en merkt u dat er knaagschade is maar zien de uitwerpselen of andere kenmerken er anders uit? Dan hebt u waarschijnlijk last van .

De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein. Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw bedrijf, huis , in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen. De kat is dan dus vooral geschikt om een huis onaantrekkelijk te maken voor ratten en om ratten te vangen die de kat wel aankan, zoals jonge ratten. Om kort te gaan kunnen ratten ook bestreden worden door een . In Amsterdam heerst een ware rattenplaag. Ratten vormen een risico voor.


Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. Zodra ratten in huis zitten, dan is wering namelijk al te laat.

Veruit de meeste mensen vinden wilde ratten vies. Zolang ratten in riolen, vuilnisbelten en hooizolders bivakkeren, zijn ze nog te verdragen, maar ratten in je huis dien je direct te bestrijden! De rat is één van de meest voorkomende diersoorten op onze Aarde. Je kan ze overal aantreffen: in en nabij woningen, schuren, rioleringen, maar ook in open vel langs grachten en water.


Ik ben erg vredelieven maar met muizen in huis ga ik toch voor de hardhandige oplossing. Levend vangen is leuk, maar ten eerste zie ik je nog neit een levend beest ergens uitzetten, en ten tweede moet je er echt een flink end voor rijden. Verder kun je het klee de knuffels en al het andere . Je kunt een ratbox kopen en daar gif in plaatsen en die buiten plaatsen als de keuken op een tuin of iets dergelijks aansluit , leg op de box een steen voor het verschuiven.


Je hebt ook rat klapvallen maar die werken . Je kunt het beste voor de klassieke rattenval gaan, aangezien deze succesvol de ratten vangt en elimineert. Ze zijn makkelijk te vangen met vallen. De zwarte rat is ook wel bekend onder de namen scheepsrat, huisrat , dakrat en pestrat. Op deze pagina vindt u allerlei informatieve artikelen over ratten en de bestrijding ervan.


Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan via dit formulier. Samenwerking tussen veehouder en professionele plaagdierbestrijder is van belang om zwarte ratten het snelst te vangen. Er zijn verschillende manieren om van ratten af te komen.


De andere manier lees je in ons artikel ratten bestrijden in de tuin. Als je ongewenst een rat in huis ontdekt, dan ga je die natuurlijk proberen te vangen.

Maar als zelfs je kat nog banger blijkt, dan is het einde zoek hoor. Er gaat momenteel een filmpje viral, waarin deze situatie te zien is. Tijd om je lachspieren te trainen! Als je een bruine rat vangt kun je die altijd deporteren naar een landelijk gebied. Zelf zit ik regelmatig met muizen in huis , op zolder, in van de gevallen gewone huismuizen.


Er zijn allerlei mogelijkheden om ratten te bestrijden. Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen op de markt of je schakelt een professionele ongediertebestrijder in. Wil je zelf ratten bestrijden?


Dat is mogelijk met huismiddeltjes. Helaas blijft het vaak niet bij één rat. Heb je nog steeds last van . Als ratten voldoende voedsel, water en een goede schuilplaats hebben, planten ze zich in een hoog tempo voort.


Probeer de ratten dan zelf te vangen. Houd er wel rekening mee dat het in veel gevallen niet lukt ratten zelf te bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.