donderdag 3 mei 2018

Heg verwijderen schutting plaatsen

In onze achtertuin staat een grote haag. Wij zijn hiervoor enkele maanden geleden naar . Een haag verwijderen doen wij regelmatig. Hierbij verzorgen wij het verwijderen tot aan het afvoeren en eventueel verzorgen wij ook de nieuwe plannen.


Van een nieuwe border tot aan een erfafscheiding in de vorm van een haag of schutting. Lees hieronder meer over het verwijderen van een haag, bekijk onze tarieven of .

Gedetailleerde omschrijving: Op erfscheiding tussen twee tuinen, houten schutting plaatsen , houten palen, betonnen onderran bestaande heg verwijderen. Lengte ongeveer meter. Globaal: Hout-beton schutting bestaande uit: Combi-betonpalen 10x10 . Maar moeten de wortels ook weggehaald worden om de schutting te plaatsen. Zoja dan moet ik namelijk de tuin van mijn buurvrouw afgraven om de wortels weg te halen.


De heg staat op mijn grond dus de kosten . Welke regels zijn er over schuttingen , heggen en andere erfafscheidingen? Wie er verantwoordelijk is voor het plaatsen en onderhoud van een schutting , heg of muur, hangt af of hij op de erfgrens staat.

Hieronder vindt u de regels over erfafscheiding in uw situatie. Het betreft het verwijderen van twee heggen , een van zes meter lang en drie meter hoog (achterkant met poortdeur) en een aan de zijkant, zes meter lang en meter hoog. Afvalmateriaal ( heg ) moet . Op een dag kwam de buurman bij mij aan de deur met de vraag, om als afscheiding een schutting te plaatsen , i. Want de heg was aan zijn kant niet mooi.


Alle takken van die heg , die boven zijn grond oversteken, mogen door hem verwijderd worden. Het is echter natuurlijk niet toegestaan om . Eigenlijk zoals de titel zegt. Hierna dient er betonnen palen en onderplaten met houten schuttingsdelen geplaatst te worden.


De lengte van de schutting zal 8. De schuttingsdelen van 1. Als afscheiding met de buurman hebben wij in de voortuin een heg en pergola die begroeid is. De pergola is nu doorgezakt en wij willen deze zo snel mogelijk, voordat deze helemaal omvalt verwijderen en ook graag materiaal afvoeren. Wij willen het brede pad aan de zijkant van ons huis egaliseren om het uiteindelijk te kunnen bestraten. Nu ligt er nog grin een gedeelte is begroeid en er staat een coniferen heg , deze moeten weg.


Verder zijn er twee kleine bomen gekapt waarvan de stronken nog uit de grond moeten. Heg verwijderen en schutting plaatsen. En het plaatsen van een eenvoudige schutting op die plaats.

Een schutting van hoog. Gewoon een standaard schutting , met horizontaal geplaatste latten, met zo weinig mogelijk doorkijk. Ik ben op zoek naar iemand die de coniferenhaag kan verwijderen en een schutting kan plaatsen.


Naast het uitgraven en verwijderen van de haag zijn ook de volgende werkzaamheden nodig: - Aanvullen aarde. Levering en aanleg houten schutting ca. Als de heg op de erfgrens is geplaatst, is dit gezamenlijk bezit en mogen zij deze er niet eigenhandig uit halen. Als zij een schutting willen, kunnen ze deze voor de heg aan hun kant plaatsen. Als de buren toch de heg zouden verwijderen en een schutting plaatsen op de erfgrens, hoeven jullie er geen cent . De erfgrens loopt aan de buitenzijde van de heg , aan de kant van de buren.


Onze buren stellen dat de erfgrens is verplaatst naar de plek waar de stammen . Om de burenrelatie goed te houden is het verstandig dat u voldoet aan de volgende regels omtrent het plaatsen van heggen en schuttingen op de erfgrens: - Vraag om. Wanneer u de boom namelijk ernstig beschadigt door het verwijderen van de wortels, kunnen de buren u hiervoor aansprakelijk stellen. In welke gevallen mag je een schutting plaatsen en op welke manier (ga uit van de achtergevelrooilijn). Weigeren ze, dan kunt u de takken zelf verwijderen.


Hallo In mijn nieuwe huis stond een hele hoge uitgegroeide heg van struiken ( weet niet welke soort).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.