woensdag 23 mei 2018

Edi koppeling

Electronic Data Interchange ( EDI ) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bepaalde bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen en bepaalde berichten of bevestigingen. Het is een onderdeel van electronic business, met name bij het goederenvervoer. Omdat de betreffende documenten moeten voldoen . EDI (Electronic Data Interchange) is een standaardformaat waarmee bedrijven bestellingen en facturen kunnen uitwisselen.

De daadwerkelijke uitwisseling van gegevens wordt . Snel en efficiënt uw orders plaatsen wordt vandaag de dag steeds belangrijker. De koppeling tussen uw ERP-systeem en het bestelsysteem van MCB maakt dit mogelijk. U kunt via de EDI - koppeling digitaal calculeren, bestellen, inboeken en uw facturen controleren in uw eigen ERP-systeem.


Met als doel tijdsbesparing en. Snel en nauwkeurig uw orders plaatsen wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Deze bestelling wordt vervolgens binnen enkele minuten verwerkt, waardoor de .

Steeds meer worden aankoopfacturen elektronisch verstuurd ( meestal in een EDI structuur). Gencom heeft de kennis om uw IT-omgeving in te richten voor het ontvangen van EDI berichten. Finadwin is voorbereid op het inlezen van EDI aankoop facturen. Voor het inboeken van dergelijke facturen is dus . Iedere organisatie heeft natuurlijk zijn eigen vereisten waar het EDI platform aan moet voldoen.


Het integreren van het systeem met de bestaande bedrijfsapplicaties is een belangrijk onderdeel. Nadat de mapping ( koppeling ) klaar staat en je het EDI systeem zo goed als klaar hebt staan binnen uw organisatie, zal u nog . EDI koppeling met ERP en handelspartners. Dit vormt een uitdaging voor zowel grote als kleine bedrijven. Met de deskundige oplossingen van Descartes voor het verbinden en . De documenten worden uitgewisseld tussen de computers van de betreffende bedrijven. Er komt geen papier aan te pas.


Met EDI, oftewel elektronische gegevensuitwisseling, automatiseert u een deel van de communicatie met MCB. Dankzij de EDI - koppeling worden deze gegevens tijdens een bestelling direct naar MCB verzonden, waardoor uw vaste . Interesse of wilt u meer informatie? Het aansluiten en motiveren van handelspartners voor gestandaardiseerde communicatie is een complex, tijdrovend en arbeidsintensief proces.

Neem contact op met Cash Software: Zeestraat 76. TradeCloud biedt een eenvoudig B2B eCommerce Portal als dienst uit de Cloud (SaaS) waarmee u online kunt verkopen en orderprocessen met uw klant kunt integreren. De implementatie is eenvoudig en kan binnen enkele dagen gerealiseerd worden.


Succesvolle Exact gebruikers zin o. Vacu Vin, Van Raam, Diesel . EDI optimaliseert de samenwerking met uw handelspartners omdat zij efficiënte, snelle en betrouwbare communicatie realiseert. Bij de aanschaf en inrichting van uw interne bedrijfsapplicatie is het dan ook aan te bevelen rekening te houden met de mogelijkheden voor elektronisch berichtuitwisseling via EDI. Minimaal aantal gebruikers: n. Maximaal aantal gebruikers: n. Eigen boekhoudoplossing beschikbaar? ASP- versie beschikbaar?


Gegevens die gekoppeld worden: relaties, artikelen, facturen, verkooporders, magazijnbonnen . UnitBusiness Connector? EDI : elektronisch gegevens uitwisselen met uw leverancier. Plus onderhoud per jaar, eerste jaar bij aanschafprijs inbegrepen.


Gebruikt u SnelStart en heeft u afnemers die via EDI met u willen communiceren? Orders worden automatisch ingelezen en de pakbonnen en facturen worden automatisch of met een enkele . Daardoor heeft Optimizers een team van specialisten die zich uitsluitend bezig houdt met het EDI systeem en Exact Globe. De Exact EDI Gateway heeft gebruikers van de Verenigde Staten tot aan Australië.


Ons EDI software team is voor Exact Globe gebruikers het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de koppeling. Zo regelen wij de volledige koppeling met uw handelspartners. EDI is een technisch onderwerp, maar dat hoeft het voor u niet te zijn. Daarnaast bieden we ondersteuning op maat. U heeft dus geen omkijken naar de techniek.


Denk aan dienstverlening waarmee u realtime inzicht en controle heeft op uw EDI proces. Volautomatische EDI - koppeling met SnelStart: inlezen van inkomende orderberichten en verzenden van pakbonnen en facturen. S-Flex EDI brengt de kwaliteit van uw organisatie naar een hoger niveau doordat u minder handmatige invoer hebt (in bijv.


Web-EDI), en u veel sneller en efficiënter kunt werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.