woensdag 27 juni 2018

Kunstgras op balkon drainagematten

Verder is kunstgras , anders dan natuurgras, heel gemakkelijk toe te passen op balkon of dakterras. Mooi kunstgras verandert uw plaatsje van. Is dit niet het geval, dan kunt u onder het kunstgras zogenaamde drainage matten plaatsen voor egalisering en afwatering.


In de meeste gevallen is dit niet echter . Het gras leggen op tegels op tegeldragers.

Elk project vereist zijn eigen onderbouw. Laat u hier voor informeren door ons. Ons advies is gratis en goud waard. Het leggen van kunstgras op een roofing of EPDM vraagt extra. Lees de voordelen van drainagematten kunstgras voor op uw balkon of dakterras.


Als u niet de beschikking heeft over een tuin, maar wel over een balkon of dakterras, kunt u toch het echte buitengevoel ervaren door uw balkon of dakterras te bekleden met een tapijt van kunstgras. Kunstgras Brabant helpt!

Een kunstgrastapijt laat zich combineren met elke stijl, van klassiek tot modern. Zorg voor een goede waterafvoer. Wilt u kunstgras aanleggen op uw balkon ? Dan is het belangrijk dat de waterafvoer goed is, omdat het niet goed is als de onderzijde van het kunstgras nat blijft. Drainagetegels zijn een ideale ondergrond. Het is wel raadzaam er goed op te letten dat er geen al te grote . Wanneer er kunstgras op het balkon gelegd wordt kan het zijn dat de bestaande ondergrond te grof is.


Wanneer de voegen tussen tegels op het balkon te grof zijn, laten deze na een aantal maanden hun structuur achter in het kunstgras. Om dit te voorkomen kan er gekozen worden voor een . Met het kunstgras kopen en laten leggen van de juiste drainagematten als ondergrond welke nodig zijn ter behoud en bescherming van het kunstgazon. Wanneer men dit niet doet, is de kans groot dat er schimmels, algen en mos onder gaan groeien wat een vervelende geur kan geven. En dat wilt u natuurlijk graag . Om kunstgras te leggen op een balkon of dakterras is het belangrijk dat er een goede waterafvloeiing is. Beide functioneren als een drainagemat en als isolatielaag om te hoge temperaturen van de zon direct op het dakleer te vermijden.


Heb je geen ondergrond waar gras op kan groeien, maar wil je toch genieten van een persoonlijk stukje groen?

Om ervoor te zorgen dat er geen water blijft staan op het grastapijt zijn er drainage gaten aangebracht. Om te voorkomen dat de dakbedekking of de onderkant van het kunstgras schade oploopt door overvloedige regenval, wordt vaak gebruik gemaakt van een speciaal doek dat het regenwater tegenhoudt, en bovendien voorkomt dat de temperatuur als gevolg van zonnestralen te hoog oploopt. Voor gebruik onder uw kunstgras.


Gebruik dit product bijvoorbeeld op uw balkon , zodat regenwater altijd snel weg kan of onder het kunstgras van uw sportveldje of . De ondergrond mag steil zijn, maar mag geen oneffenheden hebben. Het is belangrijk dat het water niet op de grasmat blijft liggen. Er moet dus voor gezorgd worden dat het water weg kan.


In de kunststofgrasmat zijn drainage gaten gemaakt waardoor . Er dient hierbij een witte geotextiel met drainagenoppen te worden voorzien die fungeert als drainagemat maar ook als buffer om te hoge temperaturen van de zon te vermijden. Wij krijgen veel vragen over de ondergrond kunstgras. Welke materialen moeten wij aanschaffen?


Graag vertellen wij hier meer over. Volgend gezegde is niet voor niets ontstaan: “een goede voorbereiding is van het succes”. Dat is met kunstgras ook zo.


Wel belangrijk is dat het water op het balkon afgevoerd wordt, anders blijven er plassen staan. En als uw kunstgras altijd nat blijft is dit niet prettig en kan ook zelfs schimmel onder het kunstgras veroorzaken. Er zijn speciale drainagematten verkrijgbaar voor het balkon. Vraag ons om advies en de mogelijkheden als u . Hierbij gaan we ook een witte geotextiel met drainagenoppen voorzien die fungeert als drainagemat en als buffer om te hoge temperaturen van de zon te gaan vermijden. Hiervoor wordt er gebruikt gemaakt van verschillende drainage systemen voor kunstgras daken.


Afhankelijk van de intensiteit van gebruik en het type dakdichting wordt er bepaald welk systeem het best voor u van toepassing is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.