dinsdag 5 juni 2018

Wanneer gaan vlooien dood

Ik heb al weken vlooien van mijn kat die nu elders ondergebracht is. Hoe lang duurt het voor deze dood gaan want bloed of een warme plek hebben ze nu niet meer. Vlooien en eitjes houden zich meestal schuil op plekken waar niet gelopen wordt , door trilling kunnen ze uitkomen of zich gaan verplaatsen. Neem ook een nieuwe stofzuigerzak, hier kunnen ook vlooien en eitjes zitten.


Zelf heb ik eens vlooien gehad in de slaapkamer….

Ik had spray gebruikt, dit was. Wanneer men uitsluitend het dier behandelt, blijven eitjes, larven en cocons in de omgeving doorgroeien. Het probleem in de omgeving is.


Hiermee bereikt de vlo ook niet . Door de trillingen die veroorzaakt worden door de stofzuiger gaan de vlooien vrijkomen. Als men daarna een omgevingsspray gebruikt, kan men deze vlooien doden. Meestal is het echter voldoende om de hond of kat te behandelen tegen vlooien.

Op die manier wordt het huis vanzelf weer vrij van vlooieneitjes. Als een larve wordt aangeraakt houdt deze zich dood en bij een intensievere aanraking rolt de larve zich spiraalsgewijs op. Van vlooienlarven is ook bekend dat ze zich sterk afwenden van geluidstrillingen. Omdat de larven een volledige metamorfose kennen moeten ze steeds vervellen, vlooien hebben vrijwel altijd drie . Wanneer een volwassen vlo op uw huisdier springt, begint ze vrijwel onmiddellijk met bloed zuigen. Dit is nodig om zich voort te planten.


Een vrouwtjesvlo kan wel tot eitjes per dag leggen! Deze eitjes vallen van uw dier in de omgeving en na 1-dagen komen er larven uit die zich gaan voeden met . Bestrijdingsmiddelen vlooien. Als je de plaag echt niet de baas wordt, moet je eigenlijk wel overgaan op echte bestrijdingsmiddelen.


Deze zijn chemisch en hebben als doel de vlo zo snel mogelijk doden , voordat deze zich kan voortplanten. Let op deze middelen zijn dodelijk voor vissen en schadelijk voor . Het huis is nog nooit zo schoon geweest en de katten lachen zich rot omdat ze bijna om het uur helemaal worden uitgepluist. Ik weet uit ervaring dat het effe kan duren voordat alle vlooien ook echt om zeep zijn geholpen.


De vlooien vielen nauwelijks dood neer. Van andere hoor ik dan weer beter naar buiten want kat heeft tabletje (Comfortis) gekregen en vlooien gaan toch dood … Heeft u enig advies.

Ze komen direct in contact met de omgevingsspray of met de behandelde hondenvacht en zijn waarschijnlijk op sterven na dood wanneer ze eenmaal je sokken hebben bereikt. Effipro doodt op de hond of kat aanwezige vlooien binnen tot uur. U kunt dus kort na behandeling vlooien aantreffen die nog niet dood zijn.


Was uw hond met afwasmiddel, en ze gaan allemaal dood ! Iedereen die huisdieren heeft weet wat honden en katten vlooien zijn en hoe vervelend deze zijn wanneer men vloerbedekking heeft. En nu, nu is het zondag en nu moeten we het hele huis weer vlovrij gaan maken. Die injectie zorgde ervoor dat vlooieneitjes niet uit konden komen.


Er is nog steeds niet bewezen dat vlooien resistent zijn voor Frontline, want inprincipe is het niet mogelijk. Maar afijn, het klopt wel dat Frontline niet altijd voldoende werkt, als je namelijk niet alles dood ben je nog niet van het probleem af. Komt ook nog bij dat de pipetten niet altijd op de juiste manier wordt . Spuit elke dag antimuggenspray met DEET op je sokken, enkels en het onderste deel van je broekspijpen om vlooienbeten te voorkomen. Als je je huisdier behandeld hebt, zullen de vlooien doodgaan wanneer ze in contact komen met het bloed van je huisdier.


Jij bent echter zelf niet behandeld met een antivlooienmiddel , . Ook denken we dat vlooien resistentie aan het ontwikkelen zijn tegen bepaalde middelen. Hierdoor zijn middelen die voorheen zeer goed waren, nu mogelijk niet afdoende. Het is daarom raadzaam wanneer u bovenstaande adviezen reeds heeft opgevolgd en u toch vlooien blijft zien, over te schakelen naar een ander . Check eens met je DA wanneer je een tweede pipet kan geven of eventueel spray speciaal voor huisidieren. DA en apotheker die vlo, eitjes en larven in alle stadia doden voor je huis en huisdier.


Alleen de levende vlooien doden ? Was het hondenkleed of -kussen wekelijks op een zo hoog mogelijke temperatuur om alle eitjes, larven en poppen te doden. Bij een ernstige vlooienplaag kan het nodig zijn om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen en zelf enkele dagen elders te gaan logeren, zeker wanneer er kleine kinderen in huis . Terwijl ik zeker wist dat ik het pipetje van frontline goed heb aangebracht. De consument en het huisdiertje wordt hiervan de dupe.


Frontline werkt al jaren niet meer en het wordt nog steeds verkocht! Mijn advies waarvan ik zeker weet dat het werkt en de vlooien gewoon dood van je huisdier vallen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.