woensdag 13 juni 2018

Vlooien huis bestrijden

De ongediertebestrijdingspecialist weet raad. Met deze tips gegarandeerd resultaat bij vlooien bestrijden op je hon kat en in huis. Lees hier over vlooien herkennen en vlooien bestrijden.


Last van vlooien in huis of heeft je hond of kat last van vlooien ? Deze tips en middelen helpen je om vlooien te bestrijden in huis en bij je huisdieren.

U moet de vlooien op het dier bestrijden , de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis. Zodra vlooien worden geconstateer moet alle honden en katten in huis worden behandeld met een bestrijdingsmiddel. Vraag hierover raad aan de dierenarts.


Heeft u last van vlooien in huis ? Dan zijn er een aantal dingen die u moet weten of effectief van de vlooienplaag af te komen. Stofzuigen en dweilen is HEEEEEEEL erg belangrijk in geval van een vlooienplaag, maar dit moet je natuurlijk niet doen net nadat je een omgevingsspray tegen vlooien hebt rond gesprayd. Huis -tuin-en-keuken- middeltjes zoals azijn.


Lees de instructies en zorg ervoor dat je genoeg van het middel hebt om elke vierkante meter van je huis grondig te behandelen.

Zorg ervoor dat je een middel koopt dat de vlooieneitjes ook doodt, dus kijk of . Voor een kamer van bij heb je er een nodig met een capaciteit van 10L per dag (deze haalt liter water uit de lucht per uur). Spring naar Maak je huis schoon - Haal ontvochtiger in huis. Als je ervoor zorgt dat de vochtigheid in je kamer daalt . Hoe herkent u vlooien in huis en hoe kunt u een vlooienplaag het best bestrijden. Omdat er momenteel nog altijd enorm veel problemen met vlooienbesmettingen zijn door het warme weer, zetten we in dit artikel nog eens de feiten en de juiste aanpak op een rijtje.


Voor je het weet zit je met een vlooien (plaag). Elke eigenaar met huisdieren weet dat katten en honden goed gecontroleerd . Met de juiste combinatie van producten kan je het vlooienprobleem de baas worden. Wie vlooien voor eens en voor altijd uit huis wil hebben, is verplicht om verschillende behandelingen te combineren.


Je moet je hond of kat zowel in- als uitwendig behandelen en ook je interieur moet grondig gedesinfecteerd worden. Wanneer u een huisdier zoals een hond of een kat heeft dan is het goed mogelijk dat u ooit te maken krijgt met vlooien in uw huis. Dieren lopen meestal vlooien op na contact te hebben gehad met anderen dieren. Meestal gebeurt dit buitenshuis. Eenmaal besmet met vlooien zal uw huisdier de vlooien uiteraard mee naar . Ook zonder huisdieren kunt u echter vlooien in huis krijgen.


Het is dan zaak om ze effectief te bestrijden.

Hoe kunt u vlooien in huis bestrijden ? Wij beschrijven het in dit artikel. U kunt ook gelijk hier . Natuurlijke bestrijding. In (dieren)winkels zijn middelen te koop op basis van etherische oliĆ«n en vetzuren.


Ook knoflook, biergist en kruiden helpen je niet van de plaag af. Heb je geen huisdieren in huis hebt, maar wel vlooien ? Je komt terug van een heerlijke zomervakantie. Je huisdieren staan te springen om je weer te zien al zijn ze goed verzorgd door je buren.


Maar echt schoongemaakt in je huis is er niet. Grote kans dat niet alleen je huisdieren. Dit simpele trucje lokt de rondspringende beestjes in de val. Motteballen ze hebben een hekel hier aan, verpulver de ballen en strooi dit langs de randen van de vloerbedekking of leg een aantal onder, het ruikt wel maar bent wel van de vlooien verlost. Ook als je met vakantie gaat leg door hele huis hier en daar motteballen (kamferbol) neer en u zult geen last hebben dat de vlooien.


Als je ze eenmaal in huis hebt, gaan ze niet zo maar weer weg. Hoe voorkom je vlooienoverlast? Lees dit artikel om vlooien bij je dier en in huis te voorkomen.


Vlooien wil je ook niet in huis hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.