donderdag 22 februari 2018

Ratten bestrijden met geluid

We geven een opsomming van voor- en nadelen van ratten verjagen met geluid. Is het een effectieve methode om een rattenplaag te bestrijden ? Ratten bestrijden in huis. Ze bijten in kabels en bedradingen.


Ook zetten ze hun tanden graag in leidingen, houten vloeren en wanden, dakbeschot en isolatiemateriaal. Daarbij kunnen ze kortsluiting, .

Apparaten die ratten verjagen met ultrasoon geluid , trillingen, geluidsgolven of andere gelijkwaardige eigenschappen werken helaas niet. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er geen direct verband bestaat tussen het gebruik van deze apparatuur en het met succes afschrikken of verjagen van . Hebt u ratten in huis en wilt u deze zelf bestrijden met een rattenval of met rattengif ? Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid ? Geen van deze producten biedt u 1 garantie dat u daadwerkelijk van uw rattenprobleem af komt. Een rattenverjager werkt met ultrasoon geluid wat ervoor zorgt dat de ratten verjaagd worden. Ultrasonore trillingen verjagen muizen en ratten niet.


In diverse internationale onderzoeken is onomstotelijk komen vast te staan dat knaagdieren onder het gehoor van deze geluidsgolven onverstoorbaar doorgaan met hun normale bezigheden.

Zij vertonen geen stress,eten hun voedsel in de . Ultrasoon geluid ontstaat als de ultrasone trilling de mechanische energie naar de lucht afgeeft. De ratten raken geïrriteerd door het geluid van de rattenverjager en zullen de ruimte verlaten. Met een rattenverjager bent u zeker van de ratten af.


Wij hebben verschillende ratten verjagers: . Vlak na de installatie worden dan ook weinig dieren in een val verschalkt. In ieder geval zijn ook grondige inspecties, waaronder nachtinspecties, noodzakelijk om de zwarte rat te lokaliseren en deskundig te bestrijden. Deze krachtige verjager is geschikt voor zowel het verjagen van muizen als ratten. Door middel van ultrasoon (=voor mensen onhoorbaar) geluid wordt het ongedierte verjaagt.


Het bereik is, zonder obstakels, maar liefst 3vierkante meter. Ongedierte bestrijden met voor mensen onhoorbaar ultrasoon geluid. Deze ongedierte bestrijder plugt u eenvoudig in een 220V stopcontact. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Als antwoord op deze vernietigende kritiek heb ik een TOPCRAFT ultrasone ongedierteverdrijver geplaatst. Hier had ik goede berichten over gehoord. Volgens de verpakking verdrijft het apparaat door ultrasoon geluid muizen, ratten , spinnen en andere schadelijke dieren. Te koop bij de Aldi voor €199.


Muizen verjagen met geluid.

De mollenverjager is weersbestendig en is zodanig ontworpen dat hij bestand is tegen regen, sneeuw en sproeisystemen. Muizen kunnen verjaagd worden met geluid , of eigenlijk met ultrasone tonen. Dit zijn schommelende geluidsgolven met een frequentie die dusdanig hoog is, dat deze niet te horen zijn met ons menselijk gehoor.


Dit klinkt ideaal, stop een apparaatje in het stopcontact en de muizen blijven weg, . U kunt gebruik maken van rattenvallen of rattengif. Maar u kunt de ratten ook verjagen met apparaten die een ultrasoon geluid vervaardigen. Bij het gebruik van al deze middelen bent u nooit voor 1 zeker dat u ook daadwerkelijk van de rattenplaag afkomt.


De Nature- ratten - en muisverjager met ultrasoon geluid is een goede oplossing om knaagdieren uit uw huis, tuin of tuinhuis te verjagen. U sluit het ultrasonische apparaat aan op een stopcontact. Vervolgens produceert het apparaat ultrasone geluiden van tot 40kHz die muizen, ratten , maar ook insecten verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.