dinsdag 6 februari 2018

Vliegenplaag in huis bestrijden

Heb jij ook een vliegenplaag in huis ? En moet jij ook continu vliegen bestrijden om de overlast tot een minimum te beperken? Dan ben je niet de enige! Van vliegen in huis afkomen.


Er zijn echter dingen die je kunt ondernemen om minder vliegen in je huis te hebben.

Een vliegenplaag in huis of op zolder. En laat u het bestrijden of gaat u het zelf bestrijden. Rondzoemende vliegen in uw bedrijf of in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn.


Bovendien vormen bepaalde soorten vliegen een risico voor de gezondheid voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers, klanten, uw gezin, uw huisdieren of in het geval van een agrarisch bedrijf uw vee. Het belangrijkste is hygiënische omstandigheden te creëren in je huis en vooral in de keuken. Laat de afwas niet staan, kuis je werkbla leeg je vuilbakken regelmatig en laat geen voedsel achter in de open lucht. Knoflook, knoflook, Knoflook.


Gezinnen, soms met jonge kinderen, grijpen vaak naar pesticiden om de vliegen te bestrijden.

Het gebruik van pesticiden zonder de vliegenplaag aan de . Vliegen lijken op sommige vlakken erg op mensen: . Hou vliegen buitenshuis. Pak een diepvrieszakje en vul dat voor de helft met koud water, maak het goed dicht met een touw. En hang dit in het deurkozijn waar de vliegen binnenkomen. De vliegen kijken niet recht vooruit, maar schuin, ze hebben dan breedbeeld.


En zo komen ze niet naar binnen. Met zijn zuigsnuit neemt hij vloeibaar voedsel op, vast voedsel maakt de huisvlieg vloeibaar met zijn speeksel. De huisvlieg verspreidt ziektes en parasieten onder mensen, doordat hij bacteriën via zijn pootjes en speeksel overal oppikt en weer achterlaat. Tips om vliegen te bestrijden. Probleem met klustervliegen op zolder?


Wij helpen u de vliegenplaag bestrijden. Vertrouw op onze ervaren vliegenexperten, vraag uw gratis offerte! Een paar vliegen in huis kunnen al snel een heuse vliegenplaag vormen. U kunt hem overal tegenkomen: de vlieg.


Het is één van de meest bekende insecten ter werel die het best gedijd in de omgeving van de mens.

Hierdoor zijn vliegen in huis of in een bedrijf niet ongewoon. Wij gedijen echter het best zonder deze plaagdieren in de buurt en willen de vliegen bestrijden. Plaats goed sluitende vliegenramen in de vensters of een vliegengordijn voor de deur. Als ze binnen zijn, kan het helpen om de ramen en deuren tegenover elkaar open te zetten, zodat het in huis flink tocht. Sommige bomen en planten houden vliegen.


Klustervliegen zijn een typisch herfstfenomeen en danken hun naam aan het feit dat ze zich in grote aantallen in uw huis of bedrijf vestigen. Dat zegt Gerhard Geurtse van de Ongedierte Bestrijding Nederland. Eerder berichtte het Brabants Dagblad over het dorp Cromvoirt, dat geteisterd wordt door duizenden clustervliegen. Maar in heel Nederland vinden bewoners de dieren in hun huis.


We zien dit jaar in het hele land meer meldingen over . Het lekkere weer komt er weer aan, dat betekent vaak de ramen en deuren openzetten. Maar helaas komen ook veel vliegen en andere insecten een kijkje nemen. Wij bestrijden uw vliegen in een no-time!


Heeft u een vliegenplaag in huis en zorgen ze voor overlast? Hebt u last van kleine zwarte vliegjes die in groepen voor het raam zitten? Of treft u in huis of kantoor veel vliegjes aan op de muren en meubilair? Mogelijk hebt u last van klustervliegen ! Waar komen deze vliegen vandaag en hoe krijgt u ze weer weg? Lees meer over deze vliegen en hun bestrijding in . Tegen de vliegen buiten kun je weinig doen, tenzij er een aanwijsbare reden is waarom er zoveel vliegen in de omgeving van jou huis zijn (bijv. een mesthoop in de buurt).


Maar als je een vliegenplaag hebt, waardoor het in je woonkamer van de vliegen kan wemelen, dan is vliegenbestrijding in huis van essentieel belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.