woensdag 28 februari 2018

Tuinieren tips

Tuinieren kan heel prijzig zijn, maar dat hoeft niet. Wij zijn fan van Low Budget, of No Budget tuinieren. Met deze zeven tips bespaar je zo honderden euros! TuinBalkon geeft groene tips en inspiratie voor elk dakterras, stadstuin, geveltuin of balkon.


Onze enige echte tuinvlogger Loes weet alles over tuinieren.

Zaailingen verplanten, kuipplant verpotten, blauwe regen snoeien en noem maar op! Loes is een echte pro op het gebied van tuinieren en weet ook heel erg veel over planten en hoe je die het beste kan verzorgen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer onze nieuwtjes en tips. Heb je altijd je groene vingers wilen uitproberen, maar weet je niet waar je moet beginnen?


In dit Ideabook hebben we een aantal tips voor je verzamel die het beste groen uit jezelf naar boven halen. Je hoeft echt geen tuinexpert te worden maar enige kennis van tuinieren kan toch handig zijn om grote . De plantenindex geeft informatie over meer dan 1.

Hoe je deze het beste kunt . Zelfvoorzienend leven is een ware comeback aan het maken. Het verbouwen van je eigen voedsel en het opwekken van je eigen, duurzame energie spreekt steeds meer mensen aan. Heerlijk om weer te gaan tuinieren.


Let wel goed op, want rugklachten komen veel voor na een dagje in de tuin. Hou je van verse en biologische groenten? Heb je er dan al eens over nagedacht om zelf je groentjes te kweken?


Helemaal niet zo moeilijk, als je maar weet hoe je eraan moet beginnen. Voor een goede oogst hou je best rekening met deze tien tips. Je zult al snel ontdekken dat er niets zo ontspannend is . Heb je zin om je tuin om te toveren in een klein paradijs?


Wij helpen je graag een handje met praktische tuin tips waarmee je direct aan de slag kan. Hier leer je hoe je zelf een tuin kan aanleggen en wanneer en hoe je moet snoeien. Lees alles over tuinonderhoud en gazononderhoud.


Met een kas is de kans op een goede oogst groter. Bij biologisch tuinieren houdt u zoveel mogelijk rekening met de natuurlijke processen in uw moestuin.

Hoe kleiner uw stukje land om te bewerken, hoe gemakkelijker om de biologische methodes onder de knie te krijgen. Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker en steeds meer mensen passen dit toe in hun dagelijkse leven. Maar belangrijk is om vooral duurzaam tuinieren niet te vergeten. De tuin is juist dé plek om milieuvriendelijke maatregelen toe te passen. In mijn vorige blogs gaf ik al tips over duurzaam wonen met zonne- energie . Mirjams moestuin Ontzettend leuke blog van een enthousiaste tuin-vrouw.


Tuin van Wilma Erg leuke blog met allerlei info en trucs. Tuinwaarts Leuke weblog van Petra, met leuke verhalen en tips. De Volkstuin Site met veel info over tuinzaken. Je woont driehoog achter en je wilt tuinieren ? Geen noo dat kan heel goed.


Ook als is je balkon niet veel groter dan het formaat van een flinke postzegel, tuinieren zul je! Nee, geintje, maar toch kun je er heerlijk van smullen. Natuurlijk tuinieren draait om een slimme tuininrichting en goed onderhoud.


Milieu Centraal geeft jou tips voor duurzame schuttingen, sterke planten en onkruidbestrijding zonder gif. Wil jij ook graag een moestuin beginnen, maar weet je niet hoe of waarmee je moet starten? Als je even de tijd neemt om bij te leren over hoe planten allergiesymptomen veroorzaken, dan kan je als tuinier een anti allergeen strategie opstellen zodat je toch een mooie tuin kan onderhouden ondanks je allergie!


Wij geven je alvast vijf tips die je goed op weg helpen! De lente en vroege zomer is ideaal om opnieuw te gaan . Tips voor milieuvriendelijk tuinieren. Een groen plantje in de tuin, zonder onkruid.


Veel mensen maken tuin, terras of balkon klaar voor de lange, warme dagen buiten. Dankzij handige technieken kunt u dit doen zonder gebruik van chemische middelen. Er zijn vele manieren om uw tuin onkruidvrij te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.