maandag 10 december 2018

Duiken kinderfeestje

Boek dan een duikarrangement voor jou en je vrienden! Je wordt Bij Diveplace ontvangen met een glas limonada en vervolgens gaan we met jou en je vrienden het zwembad in om onder water bezig te zijn. Lees meer over duiken met kinderen en duiken op je kinderfeestje.


Sub Ocean Services verzorgt intoduiken, kinderfeestjes en duikcursussen voor kinderen. Het meest spetterende verjaardagsfeestje van Nederlan dat geef jij!

Bij het Duikhuis bieden we veel mogelijkheden aan voor duiken met kinderen, maar het kinderduikfeestje is toch wel één van onze specialiteiten. Kom langs met al je vriendjes en vriendinnetjes voor een leuke en. Jee zeg…, lekker ademen onder water, zweven als een astronaut, vissen zien en die fles op mijn rug, cool! Duikschool ONEDIVE organiseert ook Snorkel en Duik feestjes.


Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. T-shirt wat nat mag worden ( duiken ). Badkleding, handdoek en als je . Wil jij een super-origineel, vetgaaf, cool kinderfeestje geven?

Geef dan een duikfeestje en ga kopje onder met. Voordat jullie echt gaan duiken , moeten jullie natuurlijk eerst weten hoe je duikuitrusting werkt, waar je op moet letten en hoe we . Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee onder water en ervaar hoe het is om onder water te ademen en plezier te maken. Wil je eens een ander feestje voor uw zoon of dochter? Het Duikfeestje duurt ongeveer anderhalf uur en kan gegeven worden voor kinderen vanaf 8 . Voor alle feestjes geldt: Voor, tijdens of na het feestje kan er gesmuld worden van friet, snacks, een drankje en een verrassing.


Een ijsje maakt het feest compleet. Wil je meer over het zwembad weten, ga dan via de roze button direct door naar hun website. PS Wist je dat we nog veel meer leuke tips voor een kinderfeestje.


Het leukste kinderfeest nog specialer maken? Organiseer dan een duikfeest en ga eens duiken met je vriendjes en vriendinnetjes! Dat kan bij Karibu Divers! Wij organiseren duikfeestjes in het zwembad Aqualaren in Zuidlaren.


De kinderen worden door een gekwalificeerd PADI duikinstructeur begeleid onderwater. Een duikfeestje is mogelijk voor alle kinderen vanaf jaar en in het bezit zijn van hun zwemdiploma. Tijdens het duikfeestje duiken de .

Een dubbelfeestje zelfs: zowel boven als onder water! Ga samen met je vriendjes, vriendinnetjes en een professionele instructeur uur duiken. Je duikt met je eigen duikuitrusting op maat en je leert duiktaal spreken.


Je gebruikt alle basisduikuitrusting, . Een verjaardagsfeestje, mét duiken met perslucht, is mogelijk op een zaterdagavond van 17. Reserveer tijdig, want de meeste zaterdagen zijn volgeboekt met cursussen! De groepsprijs voor maximaal kinderen in de leeftijd van tot jaar bedraagt € 25incl.


Op je feestje ga je samen met je feestvriendjes en vriendinnen coole dingen op en onder water ondernemen. Je krijgt van ons vinnen, bril, snorkel en gaat onder water op avontuur, en wij leren jullie: duiksprongen, snorkelen, grotduiken, bootduiken en schatduiken. Voor het duiken mogen jullie ook nog een half uur vrij . Wil je dat al jouw vriendjes en vriendinnetjes nog heel lang praten over jouw feest?


Kinderfeestje op maat: Wil je jouw feestje echt eens helemaal anders? Kies dan voor een feestje op maat en stel je feestje naar eigen wens samen. Vier je kinderfeest eens onderwater!


Ben je op zoek naar een originele manier om de verjaardag van je kind te vieren? Misschien is een duikfeestje dan een goed idee. Ze hebben zo door hoe het werkt en zeg nou zelf, het is toch een unieke ervaring als je een keer echt gedoken hebt . Het kinderfeestje vindt plaats op donderdagavon onze clubavond. Daar krijgen de kinderen patat met een frikadel of kroket en twee keer te drinken. De kinderen leren de zeemeerminzwemslag, duiken naar de bodem en zwemmen door een hoepel.


Na afloop ontvangen alle deelnemers een Zeemeermindiploma! Let op: Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf jaar met minimaal . Wellness avond Tropiqua Veendam, Veendam. Ontdek de wondere wereld onder water met een duikfeestje! Leer tijdens jouw kinderfeestje onder water ademen en zweven!


Na een klein stukje theorie over het duiken en je duikuitrusting ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur het water in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.