dinsdag 18 december 2018

Rat in huis wat te doen

Ratten in huis bestrijden. Niet alleen ziektes zijn een reden om ratten te bestrijden. Er zijn middeltjes, zoals rattengif, te koop waarmee u ratten kunt uitroeien . Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw bedrijf, huis , in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen.


In onze kelders of op onze zolders zitten de ratten warm, droog en uit de wind.

Ideale omstandigheden voor een dier wat in het wild al genoeg uitdagingen heeft. Ze gebruiken isolatiemateriaal en bouwafval om nesten te maken wanneer zij jongen krijgen. Bovendien lopen er door het huis leidingen die warmte afgeven en . Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. Bruine ratten vertoeven voornamelijk in de tuin, op de begane grond en kelder van uw huis.


Het is verboden om gif te gebruiken om ratten te doden. Net als muizen komen ratten af op warmte en voedsel.

In de bebouwde omgeving zitten ratten vaak in kruipruimten, parken en riolen. Overlast van ratten in huis voorkom je door te zorgen . Dankzij optimale bescherming, netheid en hygiĆ«ne kun je ratten uit je huis en tuin houden. Maar wanneer er eenmaal ratten , rattennesten of rattenplagen in je huis zitten, ben je echter te laat.


In dit geval kun je nog het volgende doen om ratten te bestrijden: 1. Oppassen met dieren voederen. Geen ongevaarlijke plaag, want ratten kunnen een scala aan ernstige ziektes overbrengen. Om ratten te bestrijden heb je twee opties. Blijven met behulp van een paar sterke katten. Ik snap dat het niet meteen helpt, maar het is wel belangrijk, te blijven relativeren.


Ik ben erg vredelieven maar met muizen in huis ga ik toch voor de hardhandige oplossing. Levend vangen is leuk, maar ten eerste zie ik je nog neit een levend beest ergens uitzetten, . Om hun tanden te doen slijten, knagen ratten op harde materialen zoals hout, plastic en zelfs metalen. In dat geval kun je het volgende doen om ratten te bestrijden….


Vooraleer ons team van experten overgaat tot de eigenlijke rattenbestrijding , doen ze een grondige inspectie van de omgeving om vervolgens de bestrijdingsmethode te bepalen. Welk soort rat is de woning binnengedrongen (bruine, zwarte, muskusrat,)?

Verspreiding en grootte van de plaag. Muizen of ratten in huis komt steeds vaker aan de orde. Gezien de zachte winters van de afgelopen jaren groeit het aantal meldingen van overlast van deze niet genode knaagdieren. Zelf kun je heel veel doen om geen overlast van deze beestjes te krijgen. Wij beschikken over technieken om ratten uit huis te verjagen en wij beschikken over de nieuwste vang methodes.


Om jou te helpen met een duurzame oplossing zijn er vaak nog enkele acties meer nodig zoals het weren van ratten. Wij kunnen je daar advies over geven zodat je dat zelf kunt doen , maar wij kunnen die . Je hebt ook rat klapvallen maar die werken vaak niet zo heel goed. Wat je ook nog kan doen wat bedrijven vaak doen is een plaagdier bestrijder een analyse laten geven.


En wellicht voor een klein bedrag het laten . Je kunt zelf veel doen om te voorkomen dat je ratten in huis krijgt. Het klinkt heel simpel, maar soms is dit de oplossing om van het rattenprobleem af te komen. Achterhaal waar de ratten je huis binnen komen. Veelal doen ze dit via dezelfde ingangen.


Zorg dat je de ingangen afdekt. De ratten komen vervolgens niet meer het huis binnen en gaan op zoek naar een andere leefomgeving. Gebruik je zintuigen om een rattenplaag te herkennen in huis. De aanwezigheid van ratten kun je zien, horen en ruiken. Wees in elk geval alert op een van de volgende signalen: Knaagschade: ratten moeten knagen om hun tanden kort te houden.


Ze knagen aan van alles, van voedsel en meubels . De volgende zaken doen namelijk al vermoeden dat u ratten in huis of in het bedrijfspand heeft: Er liggen donkere en langwerpige uitwerpselen. Er hangt een onaangename geur. Er blijft niets over van de voedselvoorraa want aan alles is geknaagd. U kunt door het toedoen van ratten in huis dus zomaar last hebben van luizen, teken, wormen of mijten.


Naast het in gevaar brengen van uw gezondhei helpen ratten uw interieur ook nog met liefde om zeep. Ze plassen en poepen overal, knagen aan alles wat ze tegenkomen en doen zich tot overmaat van ramp ook nog . Een rat in huis en wat nu te doen ? Om te controleren of de rat nog steeds in huis zit, kun je de vloer schoonmaken en een beetje bloem of talkpoeder op de vloer strooien. Controleer de volgende dag de vloer op loopsporen: pootafdrukken ( prenten) en sleepsporen van de staart.


Heb je een rat gezien, dan kun je er gif op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.