donderdag 21 februari 2019

Tegen houtworm

Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Oma heeft voor al je problemen altijd een oplossing. Voor adviezen, nuttige tips en huis-, tuin- en keukenmiddeltjes uit grootmoeders tijd tegen houtwormen moet je snel verder lezen.


U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van het . Middelen tegen Houtworm.

Dit is afhankelijk van de soort Houtworm, de omvang van de plaag en op welke plekken en in welk hout het ongedierte voor komt. De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout.


Is je hout toch aangetast door houtworm , tref dan eerst de nodige voorbereidingen vooraleer je ze gaat bestrijden. Zorg voor veilige werkkledij. Hiermee bescherm je het tegen een nieuwe plaag van houtwormen.


De HG X tegen houtworm 500ml verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Daarnaast voorkomt het tevens gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten.

Verwijder vooraf stof, vuil en boormeel. Inspecteer zeer grondig het houtwerk bij dakwerken, en laat behandelen tegen houtworm voordat het te laat is. De larven voeden zich met het hout en graven zo lange tunnels.


Om je hout voldoende te beschermen neem je best preventieve maatregelen tegen houtworm. Zowel voor het bestrijden als het voorkomen van houtworm heeft Xyladecor de oplossing. Hout is erg decoratief en duurzaam.


Maar het is ook een leefplaats voor tal van organismen. De vraag van Maaike Hemmes uit Bloemendaal: Wat kan ik doen tegen houtwormen in mijn kast. Voor particulieren is slechts middel tegen houtwormen te koop. Koop alleen middelen met een toelating van het Ctgb en koop nooit iets waar de ingrediënten niet op staan.


Houtworm is een ongedierte die al je hout in huis kan vern. Lees hier hoe en waarom. Volg altijd de nauwgezet de gebruiksaanwijzing. Ook een stijging van de temperatuur boven de graden Celsius kunnen de beestjes niet overleven. Slechts een half uur verhitting tot deze temperatuur zal het einde van de houtworm betekenen.


Let wel op dat sommige houtsoorten ook niet goed bestand zijn tegen dergelijk hoge temperaturen. Een bestrijdingsmethode tegen houtwormen die zowel door uzelf als de ongediertebestrijding kan worden uitgevoerd is houtworm bestrijden met petroleum.

Deze methode van houtworm bestrijden wordt al vele jaren toegepast. Vroeger was het goedje in ieder huishouden te vinden . U kunt één van de middelen tegen houtworm gebruiken die beschreven staan in de bovenstaande paragraaf. Het beste kunt u de behandeling met deze bestrijdingsmiddelen door een professionele ongediertebestrijder van De Bestrijdingsbrigade laten uitvoeren. Zij weten namelijk hoe met de grootste voorzichtigheid met . Wanneer het zwarte gaatjes zijn dan bestaat de kans dat het oude houtwormgaatjes zijn en deze tafel al behandeld is.


Wanneer je blank hout ziet dan is de kans heel groot dat het verse gaatjes zijn en dat deze nog niet zolang geleden eruit gekomen zijn. Dan is het zaak om de tafel tegen houtworm te laten behandelen. Moet je direct naar de winkel rennen als je gaatjes van houtworm aantreft in het hout?


Of kun je ook eerst kijken of je thuis een middel hebt wat helpt tegen houtworm ? Als je echter een houtwormplaag hebt op een risicovolle plek, zoals een houten draagconstructie of vloer, dan ren je beter naar de telefoon om . Om met niet al te giftige middelen het oude gebinte van ons dak te beschermen tegen houtworm , hadden we gedacht aan boorzout. Hebben jullie een idee waar we dat product in de handel kunnen vinden? Werkomschrijving en garantie. Indien u een behandeling tegen houtworm door Rentokil uit laat voeren vindt u in onderstaande documenten een korte werkomschrijving en het garantiecertificaat voor de bestrijding van houtworm.


Dit zou bestaan uit(volgens het plan): Rood Noorse Grenen, 3e kwaliteit, 3. HGX tegen houtworm is een effectieve manier voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever. Ook voorkomt het gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten. Het product is het vlekvrij, nagenoeg reukloos en tast het de ozonlaag niet aan.


Als u twijfelt of er houtwormen aanwezig zijn in het hout, behandel dan sowieso het meubel preventief. Een preventieve behandeling kan nooit kwaad. Bovendien bespaart u heel wat kosten als blijkt dat er inderdaad houtwormen actief zijn. Door een behandeling kan u beletten dat de insecten ook andere meubels of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.