vrijdag 20 april 2018

Ratten in huis herkennen

Daarnaast is een rat in huis goed te herkennen aan de geluiden die het beestje maakt. Ratten maken krassende geluiden. Overigens komt de zwarte rat minder vaak . Naast het bekendste signaal, rattenkeutels, zijn er een aantal andere kenmerken die op een rattenplaag kunnen wijzen.


Een rattenplaag herkennen. Herkent u één of meer van onderstaande signalen, neem dan snel telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Tekenen van ratten in uw huis. U moet dus waakzaam zijn en letten op een aantal kenmerkende eigenschappen van een infestatie door ratten. Mocht u één van deze signalen herkennen , aarzel dan niet en neem contact op met één van onze experts in . Hoe herken je ratten in huis ? De uitwerpselen van ratten zijn bovendien afgestompt en grijsbruin van kleur.


In de buurt van keutels kun je doorgaans ook . Waaraan kun je rattenpoep herkennen ? Uitwerpselen van een rat zijn gemakkelijk te onderscheiden van een muis. Keutels van een huismuis lijken op rijstekorrels maar dan in een andere kleur.

Zodra ratten in huis zitten, dan is wering namelijk al te laat. Signaleer je dus ratten om het huis , dan is het zinvol om een of twee sterke volwassen katten te nemen. De kat is dan dus vooral geschikt om een huis onaantrekkelijk te maken voor ratten en om ratten te vangen die de kat wel aankan, zoals jonge ratten. Houtworm herkennen , bestrijden en voorkomen. Ze zijn veel groter dan . In Amsterdam heerst een ware rattenplaag.


Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. Leer hoe u de tekenen van een rattenplaag kan herkennen : rattenkeutels, knaagschade, ammoniakgeur. Vertrouw op ons voor een doeltreffende rattenbestrijding. Hoe kan u de ratten in huis zelf bestrijden?


Lees ons advies en vertrouw bij problemen op onze expertise in doeltreffende rattenbestrijding en -preventie. Treft u kapot geknaagde verpakkingen aan, een nare lucht in huis, vindt u gotere. De knaagschade van ratten is te herkennen aan twee evenwijdige groeven van de snijtanden, deze groeven zitten ongeveer millimeter uit elkaar. Dan wil je deze zo snel mogelijk bestrijden. Muizen en ratten in huis bestrijden kan op verschillende manieren.


Soms moet er een professional aan te pas komen, maar vaak wil je het eerst zelf proberen. Je kunt in dit artikel lezen hoe je muizen en ratten in huis het beste . Beide zijn zoogdieren en behoren tot de categorie knaagdieren. Naast dat ze veel overeenkomsten hebben (daarom is het wellicht ook moeilijk om het verschil gelijk te herkennen ), hebben ze ook zeker een aantal verschillen!

Het actieve maar destructieve gedrag van de rat, laat namelijk overduidelijk zijn sporen na. Aan deze kenmerken kunt u ratten in huis herkennen : Zo nu en dan komen er krassende geluiden onder de vloer of uit de muur vandaan. Dit betekent dat de ratten aan de wandel zijn. Er ligt op de vloer en op andere oppervlakten . Bij muizen lijkt het dat u kleine, zwarte rijstkorreltjes heeft gemorst van ca.


Wanneer het rattenkeutels zijn, zijn ze ca. Niet alleen de muizen kunnen deze ziektes in huis brengen, ook ratten in huis kunnen deze ziektes voortbrengen. Vindt u uitwerpselen en wilt u deze opruimen , draag dan altijd handschoenen, zodat u niet de ziektes van muizen of ratten op loopt.


Laat anders zo spoedig mogelijk een bestrijder langs . Om effectief ratten te bestrijden vindt u hier informatie over rattensoorten, gedrag, rattengif, ongediertebestrijders en meer. Op deze pagina vindt u allerlei informatieve artikelen over ratten en de bestrijding ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.