vrijdag 6 april 2018

Trampoline ingraven diepte

De lengte van de poten is verschillend per merk en per grootte. U kunt de poten opmeten. Voor een achthoekige trampoline kunt u dezelfde afmetingen aanhouden als . Door een trampoline in te graven , maak je het speeltoestel een vast onderdeel van je tuin. Het voordeel is dat kinderen gemakkelijk op een ingegraven trampoline stappen en er ook weer af kunnen.


Daarnaast veranker je de palen met pinnen stevig in de grond. Het ingraven van een trampoline kan op verschillende manieren waarbij de grootte en diepte van de kuil afhankelijk is van uw formaat trampoline. Raadpleeg hiervoor de maattabel op Trampolines.


Hebt u problemen met uw trampoline ingraven ? Bij het ingraven van de trampoline moet u op een aantal dingen letten. Hieronder leggen we uit hoe u de meeste mensen de trampoline ingraven. Het is ook mogelijk om een trampoline te verlagen met een kuil eronder lees verder voor ale informatie die u nodig hebt.


Een trampoline ingraven is een pak veiliger voor de kinderen. Meer weten over een trampoline ingraven ? Baken de plaats af waar de trampoline ingegraven wordt. Hiervoor monteert u best de trampoline reeds zodat u een goed zicht heeft op de inplanting ervan. Het verlaagde frame heeft een hoogte van cm.


Een cirkel van rubber tegels . Zo maakt het de trampoline een stuk toegankelijker en draagt het bij aan de veiligheid van uw kind(eren). Wilt u weten wat precies de voor- en nadelen van het ingraven van een trampoline zijn? En bent u benieuwd naar de diepte van het gat? Lees hier dan snel verder.


Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het . Bij de meeste trampolines staat in de handleiding vermeld wat een geschikte diepte is van de kuil. Indien u een trampoline heeft aangeschaft, zijn er twee mogelijkheden met betrekking tot de plaatsing. Het is een ronde trampoline van 3mdoorsnee, dus dit gaat behoorlijk wat grond opleveren die ik kwijt zal moeten. Was van plan een trechtervormig gat te graven met meter diepte in het midden.


De eerste stap van het verlagen van de trampoline is het graven van een kuil onder de trampoline. Dit volgens het principe van een soepbord. De juiste afmetingen van de kuil, diepte (A) en diameter (B), kan u bovenaan deze pagina vinden.


Voor een optimale veiligheid bij het trampolinespringen dient u deze richtlijnen . Hier leggen we uit hoe je een BERG trampoline in moet graven en welke afmetingen er nodig zijn. Voordelen BERG Inground trampoline. De BERG trampolines hebben een speciaal ontwerp zodat je niet een heel diep gat hoeft te graven. Afmeting trampoline , Afmeting kuil, Diepte kuil.


Met deze trampolines heb je plezier van je mooie uitzicht doordat deze grotendeels ingegraven is. Hierdoor is deze mooi weggewerkt. Ook kun je extra makkelijk en veilig de trampoline betreden doordat deze trampoline laag bij de grond is. Graaf het gat helemaal uit in een komvorm én op de aangegeven diepte. Hoe graaf ik mijn BERG trampoline in?


Past een SafetyNet op iedere BERG trampoline ? Maak het springen voor je kinderen nog veiliger en installeer een inground trampoline in je tuin. Een inbouw trampoline bezorgt je kinderen. Het is veiliger om een trampoline ingegraven te hebben, gezien kinderen er niet diep naast kunnen vallen. Maat trampoline, (A) Diepte kuil, (B) Breedte kuil. Inkorten verticale poten.


Verwijder de verticale pootdelen of kort ze een stukje in. Zaag wel aan de juiste kant van de pijp. Zet de trampoline vast met een verankeringset als de trampoline op een winderige plek staat. In een beschutte tuin is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.