dinsdag 11 september 2018

Last van vliegen in huis

Doe wat druppels etherische olie in een oliebrander en zet die in een kamer waar je last hebt van vliegen. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Als veel last heb van vliegen binnen in uw huis leg dan op de plaatsen waar u geen last wild hebben netels zij houden ze buiten. Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de storende insecten.


Het lekkere weer komt er weer aan, dat betekent vaak de ramen en deuren openzetten.

Maar helaas komen ook veel vliegen en andere insecten een kijkje nemen. En deze verschillende soorten kunnen een verschillende oorzaak hebben dat u een vliegenplaag in huis hebt. Er zijn namelijk vele verschillende soorten vliegen. De ene vliegenplaag komt namelijk vanaf rottend vlees een andere vliegenplaag kan vanaf voedsel komen maar hebt u een kapot riool dan hebt u weer last van . Sinds een week of hebben wij ontzettend last van vliegen in huis ! Elke dag meppen we er een stuk of wat doo maar de volgende dag zitten er gewoon keer zo veel.


Waar komen die beesten in godsnaam vandaan, moeten die niet allang dood zijn? Het zijn grote dikke zwarte vliegen en verschrikkelijk .

Ramen en deuren dicht en toch nog vliegen in huis. Wat te doen tegen vliegen in huis ? Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Daarnaast heeft Geurtse nog een melding waar je minder vrolijk van wordt: Als panden eenmaal last van de bromvliegen hebben, staan ze op een soort voorkeurslijstje. Vliegen moeten voorkomen kunnen worden. En moet jij ook continu vliegen bestrijden om de overlast tot een minimum te beperken?


Heb jij ook een vliegenplaag in huis ? Dan ben je niet de enige! Soms kan het een ware plaag zijn. Middeltjes tegen vliegen in huis Door het warme weer vinden we steeds meer vliegen in huis. Er bestaan manieren om deze vliegen te verjagen, al zijn ze niet allemaal even effectief.


Als je huis er niet proper bij ligt kan je veel last hebben van vliegen. De zon begint vaker te schijnen de lente is begonnen. Dit betekent natuurlijk vaker en langer de ramen en deuren openzetten.


Helaas betekent dit ook dat de vliegen en andere insecten naar binnen komen. Wij hebben een handige truc die ervoor zorgt dat . Last van een vliegenplaag ?

De kleine beestjes zijn niet alleen onhygiënisch, maar ook behoorlijk irritant. Dankzij deze (natuurlijke!) trucs ben je binnen no time van het gezoem af. Als je altijd last heb van vliegen dan kan het bijna niet anders dan dat je last hebt van kadavers IN of direct RONDOM je huis ! Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen. Zowel buiten als binnen.


Tegen de vliegen buiten kun je weinig doen, tenzij er een aanwijsbare reden is waarom er zoveel vliegen in de omgeving van jou huis zijn (bijv. een mesthoop in de buurt). Dus ga op onderzoek uit en als je iets vindt,. De vliegen gedijen goed onder de zachte weersomstandigheden in België, een deel sterft niet en blijft actief gedurende de winter. Dit zorgt voor extra vliegenoverlast tijdens de zomer.


Zijn die paar vliegen veranderd in een heleboel vliegen , dan kan er wel eens een vliegenplaag in uw huis of bedrijfspand zijn ontstaan. Veel van deze puntjes bij elkaar . Heerlijk als het in de zomer wat warmer is, maar er zitten wel degelijk nadelen aan. Je hebt vast meer vliegen in huis dan normaal gesproken, super vervelend.


Ze blijven soms dagen hangen in huis. Je kunt ze zelf proberen te vangen maar dit is een hels karwei. Els gebruikt dit al een tijdje in de vestiging te Aalst, en sinds kort proberen we dit ook uit in Oostkamp.


We hopen op die manier dat de konijnen die binnen verblijven (in de keuken, woonkamer of garage) geen last hebben van de vervelende vliegen ! Want vliegen kunnen eitjes leggen op het vuile . Wil je geen last meer hebben van vliegen in huis ? Lees in dit artikel hou je huisvliegen uit huis en uit je tuin krijgt op natuurlijke manieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.