woensdag 11 juli 2018

Dakterras inrichten planten

Klein of groot, breed of smal: iedere buitenruimte vraagt om een eigen inrichting. Het lastige is alleen dat een dakterras vaak een hoge, droge, zonnige en winderige plek is waar niet iedere plant het goed doet. Daarnaast zijn planten in een pot kwetsbaarder omdat ze minder vocht- en voedselreserves hebben. Bekijk deze prachtige dakterrassen.


Het oranje steekt mooi af bij het groen van de planten , dus het ziet er toch gezellig en speels uit.

De slinger met leuke lampjes maakt het helemaal af! Zie je jezelf hier al zitten, . Richt uw dakterras in met de mooiste planten. Inspiratie, tips en ideeën.


Je balkontuin inrichten ? Hiervoor is speciale lijm om ze vast te plakken. Deze lijm is van belang omdat er lijmsoorten zijn die de isolatielaag oplossen.

Al beschik je over een balkon, een kleine binnenplaats of een dakterras , dat hoeft geen reden te zijn om zelf geen eetbare planten te kweken. Balkonvloer: welke vloer. Een dakterrastuin vereist speciale planten en inrichting , omdat er geen beschutting is. Maak met deze tips ook van jouw dakterras een paradijs.


Maak van je balkon een mooie groene buitenruimte, want niets is onaantrekkelijker dan een versteend balkon zonder planten. Grote tuin of dakterras inrichten. Maak het deze zomer buiten ook gezellig.


Met planten , tuinstoelen en wat buitenkussens richt je je grote tuin al snel stijlvol in. Of ga voor het luxe vakantiegevoel op je dakterras met een loungeset onder een partytent. Er zijn tal van mogelijkheden voor de inrichting van uw dakterras. De onderliggende dakbedekking maken wij worteldicht en de bewatering kunnen wij regelen door de aanleg van een beregeningsinstallatie of door . Kies voor ruime en diepe bakken en potten en vul deze met planten voor uw dakterras. Welke planten doen het goed?


Dakterras inrichten : planten en bloemen. Plaats ze in stevige potten. In de zon doen bloemen en .

Bijvoorbeeld met een dakterras ! Helaas is een dakterras vaak aan het begin of einde van de zomer al snel een beetje frisjes. De eerste stap bij het inrichten van je dakterras is de indeling. Ga je hier vooral chillen met vrienden?


Dat je niet over een tuin beschikt, hoeft . Een dakterras in uw eigen stukje buitenruimte welke u geheel op uw eigen manier kunt inrichten. Plant je dak vol met groen! Veel mensen kiezen er dan ook voor om met beplanting een natuurlijk buitengevoel te creëren.


Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jullie terras kunnen aankleden. Nadat wij een kijkje genomen hebben bij u, nodigen wij u uit in ons tuincentrum zodat u een keuze kan maken uit ons assortiment potten en planten. Nadien worden de planten bij jullie ter plaatse in . Bent u op zoek naar een deskundige voor de vergunning, aanleg en inrichting van uw daktuin of dakterras ? Wij geven je tips voor het aanleggen van je eigen daktuin! Uw dakterras kan van alle gemakken worden voorzien: van maatwerk buitenkeuken tot loungebank met een rugleuning van plantenbakken.


Wij hebben de beste tips en tricks voor het inrichten van een groot dakterras. Zoek voordat je begint met inrichten goed uit wat het draagvermogen van het dak is. Heb je geen tuin, maar wel een balkon of dakterras dan kun je een daktuin maken. Kies eerst de vloer als je een daktuin of balkontuin gaat inrichten. De planten op je balkon of dakterras staan natuurlijk in potten of bakken en hebben dus een beperkte ruimte om te wortelen.


Indien de oriëntatie van je terras goed is kan je trouwens ook kiezen voor zuiderse planten , zoals een olijfboom of zelfs een appelsienenboompje. Wil je liever een groentetuintje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.