donderdag 19 juli 2018

Zelf serre aanbouwen

Dat is een flinke klus en daarom vertellen we je waar je op moet letten. Lees alle tips en adviezen op SerreAanbouw. En kun je zelf een serre bouwen , of het beter laten doen?


Een serre is een aanbouw bij een huis op de begaande grond. Doorgaans is een serre gemaakt van glas.

Steeds meer mensen willen graag zelf een serre bouwen bij hun huis, maar hoe doe je dit? Kosten zelf serre aanbouwen. Ben je van plan een serre te bouwen, dan ben je niet alleen. Je creƫert een ruimte waar je kan genieten van je tuin, tot rust kan komen met een boek en diners kan organiseren voor je vrienden en familie. Spring naar Een doe het zelf serre - Er zijn ook bouwpakketten op de markt waarmee een serre in theorie zelf gebouwd zou kunnen worden.


Voor de handige mensen onder ons is dit een ideale goedkope oplossing. Let er wel op dat u een ervaren doe het zelver moet zijn wanneer u dit avontuur aangaat. Het bouwen van de serre heeft nog filmpje nodig, het laatste deel ging heel snel.

Hard houten schuifpui dubbel glas, meter breed ca meter hoog, zelf afbreken en ophalen, voor elk redelijk bod. Serre aanbouw voor meer genieten en meerwaarde aan je woning toevoegen. Door een serre aanbouw geniet je meer en voeg je veel meerwaarde aan je woning toe. Wij leveren onze klanten dus een compleet aanbod als het gaat om het aanbouwen van een serre.


Wij ontwerpen, produceren en monteren de serres in eigen beheer, waardoor wij snel en tegen gunstige tarieven kunnen leveren. Vraag gerust om een geheel vrijblijvende offerte of kom langs en overtuig u zelf. Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre of aanbouw als uitbreiding van uw woning kan beleven.


Bouwen zonder zorgen en met een gerust hart uitkijken naar het prachtige eindresultaat. Wij zijn erg tevreden over het verloop van het werk en over de serre zelf. Het bezuinigen op de fundering is hiervoor al genoem maar verder is het ook verstandig vooral niet te bezuinigen op kosten voor isolatie. De bezuiniging ben je immers alweer snel kwijt aan stookkosten.


Als vuistregel kun je uitgaan van een prijs van € 50- per vierkante meter als je zelf een serre laat bouwen. Dan is een serre plaatsen een absolute must. Je kan je er naar hartenlust in uitleven en het levert allerlei lekkers op zoals sla, radijsjes, uien en bieten. Bij je doe-het- zelfzaak kan je best een zelfbouwpakket kopen. Dankzij de gebruiksaanwijzing wordt de plaatsing als het ware kinderspel.


Het gaat erom dat uw serre aanbouw perfect aansluit bij het ontwerp van uw woning.

De benodigde fundatie is afhankelijk van de ondergrond en het soort (gewicht) van het bouwwerk. Op zandgrond kan vaak direct gebouwd worden, eventueel op een tegelvloer. Qua ontwerp kun je uitgaan van een bouwpakket (varierend van een groentekas, tot een officieel prieel).


Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de . Daar komen ook nog de kosten bij van een architect. Wil je zelf de handen uit de mouwen stoppen, dan kan een aanbouw wel goedkoper zijn. Uw huis uitbreiden met een serre ? Bij Serre Bouw Brabant zijn de mogelijkheden voor serres eindeloos.


Serres maken de woonruimte uw huis meteen stukken groter. Serres (ook wel tuinkamer, woonserre of zelf veranda en overkapping genoemd) staan voor een aanbouw of uitbouw van . Hiertoe zorgen wij ervoor dat de serre. Om te besparen op de kosten kunt u met behulp van onze bouwservice ook (een deel van) de bouwkundige werkzaamheden zelf uitvoeren. De serre specialisten waarmee Offerte Butler samenwerkt kunnen voor u een kunststof, aluminium, houten of gemetselde serre aanbouw maken.


Je kunt ook zelf een serre aanbouwen , maar dan moet je extra goed rekening houden met een aantal zaken. De grond waarop je de serre. Waar moet je opletten bij de. In dit Ideabook vertellen we wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten als je een serre gaat kopen of laat bouwen.


Of je nu zelf een serre gaat bouwen of het project uitbesteed aan een bouwbedrijf. DBG Classics tekent uw glazen serre volledig op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.