woensdag 18 juli 2018

Hoe ratten bestrijden

Resistentie kan een oorzaak zijn voor het falen van een chemische bestrijding van een bruine rattenpopulatie. Men spreekt van resistentie op het moment dat ratten wel rodenticiden opnemen, maar er, door een overerfbaar afgenomen gevoelighei niet meer aan komen te overlijden of pas na langere tijdsduur. Heeft u last van ratten ? Rentokil geeft u advies over het bestrijden van ratten.


Afhankelijk van de situatie is dat acceptabel of niet.

Samen met jou kijken we wat de beste oplossing is en hoe we daar het beste kunnen komen. Pest Free kan jou helpen met het gifvrij bestrijden van ratten. Wij beschikken over technieken om ratten uit huis te verjagen en wij beschikken over de nieuwste vang methodes. Of kunt u het beter overlaten aan een expert?


Ratten vangen is een lastige klus. Hieronder leggen we u meer uit over dit probleem. Onze experts in de bestrijding van ratten weten hoe ze het rattengif moeten gebruiken, waar ze het moeten plaatsen en hoeveel ze ervan moeten gebruiken om zo min mogelijk schadelijk te zijn voor het milieu en andere organismes.


Mocht u één van deze signalen herkennen, aarzel dan niet en neem contact op met één van onze experts in rattenbestrijding.

Hoe weet je waar de ratten zich bevinden? Die her- ken je aan de uitwerpselen of pootafdrukken. Ga daar dus eerst naar op zoek, voor je iets onderneemt. Nog een tip: een nest her- ken je aan de ronde opening, net groot genoeg om de rat.


Sinds ik een paar maanden geleden voer en wortelen kwijt was aan de rat (ten), heb ik een vangkooi neergezet en klemmen, maar tot nu toe nog geen rat gevangen. Zelfs in de vangkooi vol voer komen ze niet in. Probleem is dat de katten van mijn buren behoorlijke jagers zijn, maar de ratten zijn vrij . Om ratten efficiënt te kunnen bestrijden is het belangrijk te weten hoe ze er uit zien en hoe ze leven.


Bruine Rat Zwarte Rat De Zwarte Rat (of huisrat ) heeft ten opzichte van de Bruine Rat (of rioolrat) een groter oog en grotere oren. De staart van de Zwarte Rat is langer dan deze van een Bruine Rat. Er zijn allerlei mogelijkheden om ratten te bestrijden.


Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen op de markt of je schakelt een professionele ongediertebestrijder in. Wil je zelf ratten bestrijden ? Dat is mogelijk met huismiddeltjes. Heb je nog steeds last van . Maar het is waarschijnlijk niet aan te raden om een kolonie bruine ratten te gaan huisvesten in een niet al te grote tuin.

De buren zullen misschien ook niet zo tevreden zijn. En ik heb al wat gerommeld en verstoord rond hun nest, ze zijn blijkbaar flink aan het graven geweest. Dus ja: Hoe maak ik die . De ongediertebestrijding- specialist geeft je deskundig advies. Dit is een vraag die dan door het hoofd gaat als je wordt “lastig gevallen” door deze knaagdieren.


Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. Radio reportage over problemen met rattenbestrijding door resistentie tegen rattengif. Eerst moet je weten wat voor soort rat het is , dan kan je zien aan uitwerpselen of als je het beest zelf ziet.


Bestrijden kun je het besten doen vanaf buiten , ratten zijn van naturen schuw hou daar rekening mee. Je kunt een ratbox kopen en daar gif in plaatsen en die buiten plaatsen als de keuken op een tuin of iets dergelijks . Hoe kom je van de rat in je huis en de rat in je tuin af? Tips voor een efficiënte rattenbestrijding. GEDELEGEERD BESTUURDER AGRO LOGIC.


Om ze efficiënt te kunnen bestrijden is het belangrijk te weten hoe ze eruit zien en hoe ze leven. Hoe herken je bruine ratten ? De bruine rat is vooral in vochtige omgevingen terug te vinden. In Nederland zult u voornamelijk de Bruine Rat (Rattus norvegicus) aantreffen. Ook de Zwarte Rat (Rattus rattus) wordt aangetroffen maar in mindere mate en met name in het zuiden van ons land. Ondernemingsnummer BE 886.


Registratienummer BE 886. OVERLAST VAN RATTEN en MUIZEN. De eerste maatregelen kan U zelf nemen. Bied zo weinig mogelijk drinkwater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.