woensdag 21 november 2018

Onderhoud grasmaaier

Voor je begint met het onderhoud wacht je altijd tot het mes van de grasmaaier volledig stilstaat. Vervolgens verwijder je de bougie. Als je dit niet doet, is er kans dat de motor door het draaien van het mes vanzelf weer start.


Zo kunnen er ernstige ongelukken gebeuren. Trek voor je eigen bescherming werkhandschoenen . Het jaarlijks onderhoud van uw grasmachine.

Test Aankoop - Steeds in de bres voor de consument. Voorkom schade door een regelmatig preventief onderhoud. Hoe je dat doet, lees je hier! Door een grasmaaier goed te onderhouden, kun je de levensduur flink verlengen. Reinig de grasmaaier daarom na elke maaibeurt en slijp de messen één keer per jaar.


Bij een benzinemaaier mag de grote onderhoudsbeurt ook zeker niet ontbreken. Waar moet je nog op letten bij het onderhoud van een grasmaaier ? Een jaarlijks onderhoud van je grasmaaier voorkomt heel wat problemen. Je machine gaat langer mee en je hebt minder kosten.

We geven je enkele tips. Verwijder alle gras en aarde zoals na elke maaibeurt. Gebruik een schraper of een harde borstel voor de onder- kant van de machine.


Maak de bovenkant van de grasmaaier schoon met een handveger of een doek. Hevel de resterende benzine . Uw grasmaaier slijpen is belangrijk voor een mooi maaibeeld en een strak gazon. Ook uw grasmaaier zelf vindt een geslepen mes erg fijn.


Hiermee voorkomt u dat het mes bot wordt en het apparaat problemen krijgt. Het slijpen van de messen van uw grasmaaier is essentieel onderhoud en zorgt ervoor dat uw tuinmachine . Onderhoud grasmaaier zorgt voor een lange levensduur en minder irritaties. Meiburg Tuin en Parkmachines kan dit voor u doen. Je controleert de machine meteen op slijtage.


Zorg er voor dat messen en kettingen scherp blijven, slijp ze regelmatig. Voor onderhoud en slijpen kun je ook naar een Welkoop winkel gaan, kijk hier welke winkels deze service bieden. Breng je grasmaaier gerust in de winter voor onderhoud weg, dan heeft de werkplaats . Grasmaaier onderhoud zorgt voor een mooi groen gazon. Een mooi groen gazon word mede mogelijk gemaakt door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw grasmaaier.


Wanneer de zomer voorbij is, kan je je grasmaaier en ander benzinetuingereedschap weer netjes opbergen.

Wil je ze weer volledig startklaar hebben in de lente? Volg dan zeker deze onderhoudstips voor de winter en beleef nog vele jaren plezier aan je grasmaaier , kettingzaag, haagschaar of bosmaaier. Een goed onderhouden grasmaaier doet beter zijn job, gaat langer mee en is ook beter voor jouw gazon.


Zorg ervoor dat na elke maaibeurt alle gras is verwijderd van en onder de grasmaaier. De reden hiervoor is dat gras agressieve zuren kan bevatten die de maaier aantasten. U wenst een winteronderhoud van uw grasmaaier , kettingzaag of bosmaaier te laten uitvoeren? Hier vind u onderhoud , toebehoren en onderdelen voor uw grasmaaier.


Een trimmerkop of zaagblad monteren. Gebruiksvriendelijke doe-het-zelf-tips over het monteren van een trimmerkop en zaagblad op uw McCulloch-trimmer. Deze instructies hebben. De ketting van uw kettingzaag slijpen.


Elektrische grasmaaiers. Uw Honda dealer van tuingereedschap is de beste plek om uw machine regelmatig te laten onderhouden. Maar u kunt zelf als eigenaar ook heel veel doen om hem in perfecte (en veilige) conditie te houden. Hoe onderhoud je tuinmachines?


Radio de grootste familie. Francis uit Dessel woont in een bosrijke omgeving en heeft een aantal tuinmachines om zijn tuin te onderhouden, denk daarbij aan een gewone grasmachine , een bosmaaier en . Wij beschikken over een eigen hersteldienst en gekwalificeerd personeel. Wij doen steeds alle moeite om de machines binnen een redelijke termijn na te kijken en. Zorg bij onderhoud van je motorische gereedschap altijd voor de veiligheid. Laat de motor eerst afkoelen en maak een bougiekabel los, zodat de machine niet plotseling kan aanslaan.


Het dragen van werkhandschoenen is zeer aan te bevelen, zeker bij apparaten met messen zoals grasmaaiers en kettingzagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.