vrijdag 23 november 2018

Zuurstofplanten in huis

Lucht dus vooral regelmatig je huis en neem planten voor de gezellighei zuurstof, goede Feng Shui, een stukje natuur in huis , voor de mooi en om droge lucht tegen te gaan. Wist je dat sommige planten de lucht in huis kunnen zuiveren? Bekijk direct de top luchtzuiverende planten. Voor de vervuiling van de buitenlucht is de laatste jaren veel aandacht, maar voor de lucht binnenshuis veel minder.


Deze vijftien planten zuiveren volgens NASA de binnenlucht het sterktst van ziekmakende stoffen als formaldehyde en benzeen.

Naast het zuiveren van lucht en het omzetten van koolstofdioxide in zuurstof bieden kamerplanten nog veel meer voordelen. Zo blijken kamerplanten . In de studie van NASA is het de nummer plant met een positief effect op de luchtkwaliteit in je huis. Door deze eigenschappen van klimop is deze plant met name interessant voor mensen die problemen hebben van moeilijkheden met hun luchtwegen, zoals astma-klachten.


Waarschijnlijk ben je wel bekend met de snotneus, hoofdpijn, niezen en geïrriteerde ogen. Kantoorlucht zit namelijk vol ongezonde en zelfs giftige chemicaliën. Vervoer de zuurstofplanten zo snel mogelijk naar huis zodat ze niet uitdrogen en zet ze thuis meteen in het water.


Samenstelling en soorten.

Vanaf het voorjaar tot in herfst moeten de zuurstofplanten optimaal werken. Omdat niet alle zuurstofplanten gedurende dit hele seizoen zuurstof afgeven en groeien, moet u zorgen . Net als wij hebben vissen zuurstof nodig. Over het algemeen is er zuurstof aanwezig in het water. Na verloop van tijd verdwijnt dit echter doordat de goudvissen het opnemen door hun kieuwen. Dit kun je in een aquarium of vissenkom goed zien omdat de vissen dan aan de bovenkant gaan zwemmen en naar lucht happen . Kamerplanten zijn meer dan alleen gezellig en decoratief in huis.


We denken er zelden bij na, maar ze hebben een gerichte functie die wij kunnen inzetten ook in ons eigen huis. Planten verbeteren namelijk de binnenlucht door verontreinigende stoffen uit de lucht te filteren, verhogen de luchtvochtigheid . Het is op aarde slecht gesteld met de luchtkwaliteit. Goede oplossingen voor dit probleem lijken niet voorhanden.


Er zijn tal van initiatieven om de uitstoot van COte verminderen, maar die hebben geen invloed op de kwaliteit van de lucht. Deze drie planten zullen de luchtkwaliteit in je woning sterk . Er was het huis , waarmee de eigenaar iets wou aanvangen. En er was het temperament van de man. Toen kwamen er een tuinontwerpster en.


Zuurstofplanten zoals hoornblad en waterpest, riet, irissen en grassen staan garant voor helder water.

Op de bodem van de vijver zorgt een combinatie van lavasteentjes en een . Ik ben op zoek naar een zuurstofplant voor in huis , die je bijvoorbeeld in de slaapkamer kan zetten. Heeft iemand enig idee hoe deze plant heet en waar je hem kan kopen? Dit zijn stofjes die in bijna ieder huis rondzweven. Daarnaast verhogen planten ook nog eens de luchtvochtighei dit verbetert het leefklimaat op kantoren of in kamers waar de lucht erg droog is. Naast al deze positieve eigenschappen zorgen planten natuurlijk ook gewoon voor heel veel sfeer in huis.


Een grote hoeveelheid zuurstofplanten is onmisbaar in een vijver. Zonder deze planten mist de vijver balans en wordt het water een groene soep. De mooiste tuinen zijn niet altijd de duurste. Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin met een zwembad of vijver.


Met wel honderdduizend zoekertjes voor tuingereedschap, . Een raamvoederhuisje zorgt ervoor dat je vogels van dichtbij kunt bekijken. Hieronder een overzicht en weetjes van raamvoederhuisjes. Zorg voor voldoende zuurstofplanten in de vijver. Zij zijn de sterkste voedselconcurrenten voor de algen.


Als draadalgen hinderlijk worden, haal dan. Doe dat met een tussenpauze van twee weken. Voor ons huis ligt een open straatgracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.