dinsdag 28 februari 2017

Betontreden

Veel mensen zijn op zoek naar interessante en betaalbare mogelijkheden om een trap te realiseren. Dat is niet zo voor de hand liggend als het lijkt. Het realiseren van een trap kan namelijk al snel behoorlijk wat geld kosten.


Gelukkig zijn er hier in het assortiment van Betondingen. Tuintrappen geven je tuin of terras karakter.

Je kan ook gratis een offerte opvragen! Betonnen traptreden kunnen worden gebruikt om kleine hoogteverschillen op te vangen of als basis voor de realisatie van een mooie en kwalitatieve trap. De elementen kunnen gepolierd worden om een mooie gladde uitstraling te bekomen. Préfab betonelementen zijn reeds gepolierd en eventueel voorzien van een antislip behandeling. Indien gewenst kan je de betontreden wel achteraf nog afwerken met een trapbekleding in hout of een trapbekleding natuursteen.


U kan bij ons ook traptreden verkrijgen in verschillende . Projecten gerelateerd aan dit product. Hogeschool Wibaustraat – Amsterdam.

ShareThis Copy and Paste. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. De trapelementen aan de onderzijde volledig ondersteunen.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Geschikt voor het creëren van elke soort ophoging of trap bestaande uit losse elementen. De standaard traptreden van Efko Beton zijn leverbaar in kleur grijs, hardsteenkleur, inclusief antislip voorziening. Zo maak je eenvoudig een tuintrap van drie treden met de Trompeasylift. Gewicht treden 1kg Om.


Bekijk snel onze mogelijkheden. Wilt u een verhoogde border maken of een tuintrap van beton? Met onze stenen traptreden, U en L elementen van beton vangt u moeiteloos hoogteverschillen op. Traptreden, U en L elementen.


Kies uit diverse soorten en maten traptreden, L elementen en U elementen. Bestel voor aantrekkelijke prijzen en lage . Onze treden zijn onmisbaar om een verantwoorde en stijlvolle trap te maken. Ze zijn tevens goed te gebruiken om hoogteverschillen in uw tuin te maken.

Bij dit project werd een buitentrap gemonteerd bestaand uit inox zijbenen met beton treden. De beton treden zijn voorzien van antislip. Daarna loopt de buitentrap over in een bordes met mat glas. Op de zijkant van het bordes werd een inox leaning in plat itéré gemonteerd. Een inox poortje sluit het bordes veilig af.


Prefab betonnen trap zijn handig voor een breed scala aan projecten, waaronder een die u voor uw tuin kan doen. Trappen die zijn gemaakt van cement zijn perfect voor buiten locaties en zijn solide genoeg om u nog vele jaren. Er is ook weinig of geen onderhoud dat nodig is, waardoor de tuin betonnen . Deze open bordestrap heeft mooie semi-zwevende witte betontreden.


Samen met de RVS elementen zorgt dit voor een chique en strakke uitstraling. Deze prachtige open steektrap met vrijdragende beton treden is in combinatie met de houten wand zowel stoer als sfeervol. Daarom wil ik zelf de trap maken en uitgieten in beton hopelijk kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.