dinsdag 28 februari 2017

Ratten bestrijden in huis

Ratten in huis bestrijden. Niet alleen ziektes zijn een reden om ratten te bestrijden. Er zijn middeltjes, zoals rattengif , te koop waarmee u ratten kunt uitroeien . Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw bedrijf, huis , in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen.


Neem vandaag nog contact op met Rentokil voor professionele rattenbestrijding. Herkent u één of meerdere van deze kenmerken en vermoedt u ratten in of rondom uw bedrijf, huis of tuin te hebben?

Hebt u ratten in huis en wil u eerst proberen om ze zelf te bestrijden met producten die in doe-het-zelf zaken te koop zijn? Vergeet dan niet dat deze producten u geen 1 garantie bieden en dat het gebruik van de juiste bestrijdingsmiddelen op de juiste plaats een vak apart is. Als u het probleem niet SNEL effectief . Zodra ratten in huis zitten, dan is wering namelijk al te laat.


Veruit de meeste mensen vinden wilde ratten vies. Zolang ratten in riolen, vuilnisbelten en hooizolders bivakkeren, zijn ze nog te verdragen, maar ratten in je huis dien je direct te bestrijden ! Hoe kan u de ratten in huis zelf bestrijden ? Lees ons advies en vertrouw bij problemen op onze expertise in doeltreffende rattenbestrijding en -preventie. In Amsterdam heerst een ware rattenplaag.

Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. Er zijn allerlei mogelijkheden om ratten te bestrijden. Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen op de markt of je schakelt een professionele ongediertebestrijder in. Wil je zelf ratten bestrijden ? Dat is mogelijk met huismiddeltjes.


Heb je nog steeds last van . De rat is één van de meest voorkomende diersoorten op onze Aarde. Je kan ze overal aantreffen: in en nabij woningen, schuren, rioleringen, maar ook in open vel langs grachten en water. Knaagschade, het bevuilen van voedsel, overdragen van ziektekiemen: redenen te over om ratten te bestrijden.


Effectief (bij voorkeur preventief) bestrijden van ratten vergt kennis over rattengif en rattenval maar vooral ook kennis van de diverse soorten ratten en hun leefgewoontes. Succesvol ratten bestrijden ! Met deze eenvoudige oplossingen kom je van je ratten overlast af. Muizengif is de snelste oplossing om van muizen in huis af te komen. Naast een muizenval is muizengif zeker een aanrader als er sprake is van grote overlast.


Het mag dan ook niet ontbreken als middel om muizen in huis tegen te gaan. Vergiftigd lokaas is een bestrijdingsmiddel dat muizen aantrekt. Om ratten te bestrijden heb je twee opties.


Signaleer je dus ratten om het huis , dan is het zinvol om een of twee sterke volwassen katten te nemen.

In het eerste geval moet de huisbaas het riool repareren, in het 2e de gemeente. Bij weigering kan Bouw en Woning toezicht de reparatie uitvoeren en de kosten verhalen op de verantwoordelijke. Binnen en buiten zie je knaagschade. Niet vreem want de dieren zijn aan een opmars bezig in . Maar voor de vlam in de pan slaat, kunnen ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt, uw ratten bestrijden.


Het kan wel zijn dat het enige tijd duurt voor u een rattenplaag opmerkt. U ligt waarschijnlijk nietsvermoedend te . Probleem met ratten in huis ? Vraag uw gratis offerte. Wist u bijvoorbeeld dat een zwarte en bruine rat , de meest voorkomende rattensoorten in Nederlan zich razendsnel kunnen voortplanten? Het antwoord op de vraag of ratten in huis te voorkomen zijn, is ja. Hiervoor dient u wel een aantal preventiemaatregelen te treffen.


Een bruine rat kan zich . Het is zeer verstandig om deze maatregelen te nemen, want het zelf bestrijden van een gevestigde rattenkolonie is niet meer voldoende. Wanneer één rattenkolonie is verdreven, is de kans .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.