vrijdag 24 februari 2017

Schaatsbaan veldhoven

Doordeweekse dagen open van 15. Weekenden en kerstvakantie open van 10. Kerstavond) ijsbaan gesloten om 18. Wijzigingen in programma en tijden voor behouden. Gezellige avond met Mark Peeters 19.


Site, Site echtveldhovenz.

Zaterdag dec IJsbaan open vanaf 14. Officiële Opening Kids ON ICE 15. Met muziek van DJ Harald Maandag dec. ASML Skating ON ICE (besloten feest) 17. Dat heeft topman Peter Wennink gezegd tegen analisten.


De ontwikkeling hiervan stuwt mede de uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling van . Werd het afgelopen jaar nog een baan opgebouwd in het City Centrum, eind dit jaar bouwt Centrummanagement . Schaatsbaan verhuist naar De Plaatse.

Gedurende de weekdagen trekt het schoolschaatsen ongeveer 1. Die 's middags ook weer op het vrij schaatsen afkomen. En All In komt u ook tegen. Ook de openingstijden van de Horeca en de Keuken staan hier beschreven. IJssportcentrum Eindhoven staat voor schaatsplezier voor iedereen!


Kom recreatief schaatsen , laat je schaatsmoves zien tijdens de grootste Discoschaatsen van Nederland of vier een cool kinderfeestje op het ijs. Veldhovense basisscholen. Ervaar de spanning tijdens één . Klaslokaal verruilen voor schaatsbaan.


Wat heerlijk altijd te kunnen schaatsen , ongeacht het weer! Vrienden en vriendinnen mee én (overdekt!) schaatsen , genieten en beleven maar! Oftewel: iedereen is elke dag van harte welkom op deze gezelligste schaatsbaan van Brabant en . Zo ontstaat er een waardevolle verbinding tussen jong en ou vrijwilligers en het bedrijfsleven.


Hoe leuk is het wanneer je dit kunt doen in de sportieve ambiance van de ijsbaan. In het gezellige paviljoen kun je met vrienden, familie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.