dinsdag 21 februari 2017

Vogelwering

Wij denken Niet in Problemen maar in Oplossingen. Wij bieden vogelwering op maat tegen vogeloverlast voor alle gebouwen en situaties: netten, pinnen, draden, Eagle Eye,. Wij helpen u de vogels verjagen! Tilmar vogelwering systemen!


Vogelwering van Tilmar Bouwspecials.

De meeste producten voor vogelwering vind u bij Ongediertewinkel. De ideale oplossing om ongewenste bezoekers te weren. Deze latten met afweerpinnen zijn ideaal om oppervlakken te beschermen tegen duiven of andere ongewenste dieren. Duiven, kauwen, kraaien en andere voge.


Deze gebruiksklare vogelwering is ideaal als bescherming van gebouwen, raamkozijnen, dakgoten, schoorstenen, enz. Dankzij deze wering kunnen vogels zich niet langer nestelen op deze plaatsen. De totale lengte is 165cm en de roestvrije pinnen zijn 11cm hoog.


Heeft u last van hun uitwerpselen?

Vervelen vies en gevaarlijk! Een duif produceert per jaar gemiddeld kilo uitwerpselen. Een vogelwering is een attribuut dat in of aan de dakgoot of dakvoet o. Ervaart u veel overlast van vogels?


Dan is vogelwering voor u dé oplossing. Mega-Des helpt u hierbij en zorgt voor een effectieve en efficiënte manier van weren. Afhankelijk van de omgeving worden er goede materialen toegepast om te zorgen dat u geen overlast meer ervaart van vogels.


Hoe groot of hoe klein jouw tuin ook is, bessen verdienen er zeker een plekje. Ook in grote potten op het terras of balkon ben je vrijwel zeker van een goede oogst en ze vragen weinig verzorging. Vooral de schade die vogels kunnen veroorzaken door hun aanwezigheid op gebouwen en monumenten.


Overlast van vogels, met name duiven, kan voor veel ergernis zorgen. Dit kan zijn in de vorm van vervuiling, geluidsoverlast en verspreiding van ongedierte en ziekteverwekkende organismen in hun . ALCETSOUND specialist in producten voor vogelwering zoals duivenpinnen, meeuwenpinnen, geluidsystemen, gaskanonnen en spiegelpiramides. Vogelnesten zijn broedplaatsen voor insecten en mijten. Zodra de jonge vogels het nest verlaten kunnen vogelmijt en larven de woning of het bedrijfspand binnendringen.


Voor het bouwen van de nesten gebruiken ze naast natuurlijke materialen tevens isolatiematerialen van . Electro Magnetisch Puls systeem tegen de grootste meeuw en de kleinste mus, 1 effectief.

Absoluut veilig voor mens en dier,. Eenvoudige montage, vrijwel niet zichtbaar, duurzame materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.