dinsdag 21 februari 2017

Fluit zwembad

Iedere dag kunt u bij ons terecht voor banenzwemmen en andere doelgroep activiteiten. Of wilt u uw kind op zwemles? Wij hebben zeer korte wachttijden, uw kind kan binnen een maand nog op zwemles! Recreatief zwemmen ma jan. Banenzwemmen Afbeeldingen van fluit zwembad Meer afbeeldingen voor fluit zwembad Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Los ba € 9 € 45. ClubAquajogging, € 60 € 300. Delen: Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Beoordeling beoordelingen . A92VIJxipeg Vergelijkbaar feb.


Voorheen heel tevreden, maar een. Lekker zwemmen en spetteren?

Dat kan bij Zwembad De Fluit in Leidschendam! Zwembad De Fluit heeft korte wachtlijsten, gediplomeerde enthousiaste zweminstructeurs en zwemmen in kleine groepjes. Dat laatste is goe omdat er dan veel persoonlijke aandacht voor je is. Kom zwemmen vanaf de leeftijd van ongeveer jaar.


Inschrijven voor zwemlessen kan snel via deze website. Zwemonderwijs is primair gericht op veiligheid. Kinderen leren zwemmen om niet te verdrinken. De borging van veiligheid en kwaliteit komt bij AZL onder andere tot uitdrukking in diverse erkenningen . Zwembad Leidschendam de Fluit beschikt over een schitterend sport- en recreatiebad. Een subtropisch recreatiebad vormt samen met een meter binnenba een ondiep instructiebad en een buitenbad een compleet zwemparadijs.


De sportieve zwemmer kan baantjes trekken, ouders kunnen met hun kinderen . Er werd afgewogen tussen renovatie en tussen nieuwbouw. Zwembad de Fluit - Na jaar was het tijd voor vernieuwing bij de Fluit in Leidschendam. Met de bouw van het nieuwe zwembad De Fluit biedt de gemeente haar inwoners een prachtige locatie aan om te sporten en te bewegen, in het hart van Leidschendam.


Ervaring: Nogal een diversiteit aan reacties. Wij zwemmen nu een aantal maanden in de Fluit. Het personeel is vriendelijk en attent.

Soms is het wat druk maar je moet de goede tijden . Nieuw Spray Park bij Zwembad De Fluit in Leidschendam met Water-O waterboog, een Sneaky Soaker en diverse verzonken sproei-installaties. Zwembad De Fluit is een compleet zwemparadijs met een sport- en subtropisch recreatieba een meter binnenbad en een ondiep instructiebad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.