maandag 20 februari 2017

Irene blokhut wijchen

De Waszinkweg vindt je tussen de Oosterweg en de Valendrieseweg. Onze accommodaties zijn te huur voor organisaties met een vergelijkbare doelstelling als de onze (denk aan Scoutinggroepen, jeugdverenigingen of basisscholen). Nieuwe en oude blokhut : St. Franciscus heeft de beschikking over drie locaties in Wijchen.


De oude blokhut is gelegen naast de nieuwe blokhut op hetzelfde terrein.

Scouting staat voor een actieve en uitdagende manier om je vrije tijd te besteden. Door bovenal plezier te hebben met elkaar leer je op een natuurlijke manier om samen te werken en respect te hebben voor een ander. Binnen onze groep hebben we landscouting en waterscouting. De groepsavond wordt gehouden op vrijdag van 18. Vind jij het leuk om samen met andere jongens en meisjes allerlei spelen . Irene blokhut aan de Waszinkweg in Wijchen (tussen de Valendrieseweg en Oosterweg).


Daar kunt u ook vinden of de blokhut nog beschikbaar is . Er is een grote ruimte met twee buitendeuren.

Het sanitair, de keuken en het stafhok zijn vanuit de grote ruimte te bereiken. In het stafhok staat een tafel met stoelen. In de keuken is bergruimte, een koelkast en een gastoestel beschikbaar. Ook overnachtingen zijn mogelijk (geen bedden of slaapmatjes aanwezig).


De ScoutingArk is geschikt voor groepen tot maximaal personen. Lijkt het je wat en wil je een keertje komen mee doen, stuur een berichtje via lid worden? Voor de tweede wereld oorlog bestond er al een voortrekkersbeweging die met gezamenlijke inspanningen toen al een blokhut bouwde aan de Urneveldweg te Wijchen.


Net voor, tijdens en ook nog even na de oorlog deed deze blokhut dienst als dienstwoning van de toenmalige . Een leuke speeltuin met veel speeltoestellen en een zwembad. Op ongeveer minuten fietsen van de blokhut ligt het zwembad De Meerval. Iedere vrijdagavond komen we van 19. Onze groep bestaat uit jongens en meisjes en samen gaan we iedere week iets doen wat leuk, spannend en gezellig is. Vaak gaan we het bos in om een groot bosspel te spelen.


Samenwerken met andere scouts binnen. Jorispad 2) bij de ireneblokhut verschillende klusjes in en rond de blokhut. We beginnen rond uur en zullen doorwerken tot een uur of drie.

En daarna is er nog een halfuurtje griezelverhalen, voor de liefhebbers. Onze blokhut wordt nadrukkelijk niet verhuurd voor. Onze verhuur periode ligt tussen april en september. We hebben het over twee covers (Common Sense van Definition of Madmen en Soul in Exile van Black Bottle Riot) en twee eigen composities (Too Blind en Cry a Bitter Tear).


Op augustus brengen zij van 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.