maandag 27 februari 2017

Korting huttenheugte zwembad

Het overdekte zwembad is geschikt voor jong en oud. Zo vind je er een golfslagba twee waterglijbanen, een wildwaterbaan, een Turks stoombad en een kinder-doe-bad. Kom eens zwemmen in Drenthe! Trotseer de golven in het golfslagbad of ga van de spannende wildwaterbaan.


Aqua Mundo de Huttenheugte is een prachtig zwemparadijs in Dalen. Hunkemöller waardebon vanaf € 25.

Verblijf je niet op het park? Geldig voor aankomsten van jan. Schoolvakanties en feestdagen. Tot korting op huisje met persoonlijkecode Centerparcs. Niet geldig tijdens schoolvakanties.


Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je altijd korting ! Dit fraaie vakantiepark in Drenthe is vooral populair vanwege het subtropisch zwembad dat regelmatig tot de besten van Nederland wordt gekozen. Als je met kinderen naar dit vakantiepark . Jij vindt er watervallen, glijbanen,.

Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Dagarrangement op De Eemhof. Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Lees nu onze tips voor maximale korting en aanbiedingen.


Neem een duik in het tropische zwembad en bezoek de Action Factory. Maar ook Plopsa Indoor Coevorden en Wildlands Dierenpark Emmen liggen vlakbij. Weekendje op de Huttenheugte : tot korting ! Kasteel Buren Gelderland Zwembad Eemhof In Zeewolde Aqua Best Images About Canon Korting Mundo Kortingsbon Huttenheugte Kortingscode Mundo kortingscode aqua mundo eemhof korting aqua mundo eemhof kortingsbon aqua mundo eemhof kortingsbon aqua mundo . In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag. Niet zo gek met zoveel verschillende zwemfaciliteiten.


Heerlijk baantjes trekken in dit grote zwembad. Of je nu doet aan schoolslag of crawl - in dit zwembad zal het prima gaan! Het park is rondom een groot recreatiemeer gelegen en biedt veel faciliteiten. Door de Marketdome heen anders kom je niet het zwembad. Aangekomen in het bad was het vrij druk maar het was te doen.


Daarmee kregen we korting en konden we voor het bad in. Via deze link kun je een verblijf boeken met maar liefst korting (Ouders van nu Babybox). De Huttenheugte beschikt over glijbanen, Wildwaterbaan en een Stroomversnelling.


Ik heb daarom via de Ouders van Nu korting Huttenheugte geboekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.