woensdag 22 februari 2017

Ongedierte gaas

Diverse gaas soorten direct uit voorraad leverbaar. Altijd de voordeligste optie! Snel verzonden of op afspraak af te halen.


Weren van ongedierte met rvs wering gaas is een perfecte manier om ongedierte buiten te houden. Weren is een belangrijk voor optimale ongediertepreventie.

Wilt u preventief ongedierte weren? Bekijk hier de verschillen tussen muizengaas en bijenbekjes. Wat werkt voor u het beste? Rvs wering gaas Flexibel gaas om ventilatie openingen af te dichten.


Zeer eenvoudig op maat te maken en het past altijd. Met dit gaas wat niet gaat roesten houd je de ongedierte buiten. Ideaal op maat te knippen en plaatsen.

Deze netten of roosters hebben de ideale openingen om ongedierte buiten te houden. Bij ons ook verkrijgbaar in RVS INOX 3kwaliteit om een lange levensduur te garanderen. Fijn gaas , thuisbezorgd binnen dagen! Dit gaas met een zeer fijne maas is uiterst geschikt voor het weren van muizen, ratten en ander ongedierte uit uw huis, schuur, garage, etc. Of natuurlijk om kleine huisdieren binnen te houden.


Anti- muizengaas verzinkt x verzinkt. Anti-muizengaas met een maaswijdte van 4mm. Hier komt geen muis doorheen! Ook geschikt om bomen en gewassen te beschermen. Afmetingen - verzinkte draad is mm dik - lengte van het gaas.


Xcluder is gemaakt van een gepatenteerd roestvrij stalen afdekking. Het is eenvoudig en snel aan te brengen en na aanbrengen kunnen ratten en muizen niet meer naar binnen. RVS wering gaas is het alternatief voor spouwsafe en het bijenbekje.


Dit gaas is eenvoudig op maat te maken en sluit daardoor altijd goed af. Een buitenkeuken is al lang niet meer zo nieuw, maar steeds meer wint deze manier van koken aan populariteit. Uiteraard moet er een studie gemaakt worden op voorhan .

Met dit metalen gaas houdt u alle vliegen en andere insecten tegen. De gaasstukken zijn geschikt voor gebruik achter schoepenroosters en andere ventilatieroosters. Het metaal gaas is in diverse standaard formaten verkrijgbaar.


Heeft u een afwijkend formaat nodig? Informeer naar de mogelijkheden! Een andere succesvolle methode is het parkeren van uw auto op gaas : daardoor kan de steenmarter niet bij uw auto komen. Er zijn diverse mensen die beweren dat een apparaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.